Prośba o podpowiedz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, mam problem z pompą paliwa w moim Essim,głośno pracuje i obawiam sie ze niedługo padnie.Mam w związku z tym pytanie -jakiej pompki potrzebuje do Essiego kombi 1.4 rok 2000?null

Idź do byle jakiego sklepu z częściami to sprawdzą w komputerze i Ci powiedzą.

jesli sie nie wiesza to na początek spróbuj zalac do paliwa srodek do czyszczenia układów paliwowych
a pompe kupisz wedłiug katalogu albo podasz gosciowi kod silnika
albo najlepiej napisz priva do sławasa-na pewno bedzie miał

A tak na marginesie: zajedwabiście zredagowany temat. Taki konkretny, konkretny inaczej. Czy jakiś mod ma ochotę na to zareagować?

Cytat:
2009-01-21 20:49:17, Blazey pisze:
A tak na marginesie: zajedwabiście zredagowany temat. Taki konkretny, konkretny inaczej. Czy jakiś mod ma ochotę na to zareagować?

A tak na marginesie: w kolejnym już wątku coś Ci przeszkadza, piszesz odpowiedź na posta nie wnosząc nic merytorycznie. Czy jakiś Mod ma ochotę na to zareagować?

w temacie: zrób jak radzi Lachu8v

Cytat:
2009-01-21 22:47:17, szmichal pisze:
A tak na marginesie: w kolejnym już wątku coś Ci przeszkadza, piszesz odpowiedź na posta nie wnosząc nic merytorycznie. Czy jakiś Mod ma ochotę na to zareagować? w temacie: zrób jak radzi Lachu8v

Blazey ma zupełną rację. Każde pytanie w tym dziale można tak nazwać i to dopiero będzie makabra. A przecież chodzi o czytelność, i o to by jak najwięcej osób się wypowiedziało i później żeby łatwo można było to wyszukać.
Ale najlepiej jest sieknąć pytanie i mieć resztę w poważaniu...a póżniej ździwienie, że nikt nie odpowiada, a wyszukiwarka nic nie znalazła...Nauczmy się zasad, będzie łatwiej...myślenie naprawdę nie boli i nie idźmy na łatwiznę
A w temacie kolegi maras...to jak pisał Lachu8v...ale przecież to raczej oczywista oczywistość...

wiecej takich tematow a pozniej mimo iz czesto uzywam wyszukiwarki mam juz jej serdecznie dość!! wpisze jakies hasło a pozniej wyskakuje 20 stron tematów o pierdołachł przez które trzeba sie przebic i zanim znajde co mnie interesuje to mi sie juz odechce szukac... sam zaczne niedlugo o każdą pierdole zakladac nowy temat i bede tytułował: "pytanie", "prosze o pomoc", "kto pomoze", "moze ktos wie", "co to moze byc", "co sie stało", itp., itd...

proponuje nie odpowiadac na tak bzdurnie zredagowane tematy, to moze nowi naucza sie czytac i stosowac regulamin. w ostatecznosci zaczne masowe ciecia.

Cytat:
2009-01-22 08:46:10, Piter20 pisze:
proponuje nie odpowiadac na tak bzdurnie zredagowane tematy, to moze nowi naucza sie czytac i stosowac regulamin. w ostatecznosci zaczne masowe ciecia.

A wtedy pojawia sie posty, ze my to zli, nie pomagamy nowym i ich dyskryminujemy.

mnie to juz przestalo bolec. wole, zeby kilku krzykaczy poszlo sobie stad w cholere zamiast robic burdel na forum. zobaczcie sobie dzial techniczny forum bmw: forum, a zwlaszcza TO i TO - jest porzadek i nawet wyszukiwarka dziala jak trzeba. mam zamiar wkrotce czesciowo wdrozyc podobne zasady.

Cytat:
2009-01-22 08:46:10, Piter20 pisze:

znjac życie, wtedy taki delikfent zrobi jeszcze 5 takich samych tematow w innych działach

Cytat:
2009-01-22 09:04:01, Piter20 pisze:
mnie to juz przestalo bolec. wole, zeby kilku krzykaczy poszlo sobie stad w cholere zamiast robic burdel na forum. zobaczcie sobie dzial techniczny forum bmw: forum, a zwlaszcza TO i TO - jest porzadek i nawet wyszukiwarka dziala jak trzeba. mam zamiar wkrotce czesciowo wdrozyc podobne zasady.

piter20... wyszukiwarka tam dzialala by nawet, gdyby wszystkie tematy nazywaly sie "o jejku mam problem" czy "hello world".... wystarczy wklepac w wyszukiwarke np. "problem z paleniem" dac opcje "wszystkie slowa" i co znajdzie? TYLKO I WYLACZNIE POSTY DOTYCZACE "problemy z paleniem"...

a tutaj? znajdzei ci wszystkie posty z "PROBLEM" nawet z maluchem (SICK), jak i wszystkie posty z "PALENIEM" rowneiz gum w maluchac (SICK)..... taka jest prawda co do tej wyszukiwarki... a najlepszy przyklad to jak znalesc na tym forum "jaki olej do diesla".... powodzenia... ktos o tym pisal ze efekt znalazl dopiero na 9 stronie chyba....

taki maly OT.. mozna by watek zrobic i zostawic ten temat w spokoju....

Cytat:
2009-01-22 15:18:03, archivi pisze:
piter20... wyszukiwarka tam dzialala by nawet, gdyby wszystkie tematy nazywaly sie "o jejku mam problem" czy "hello world".... wystarczy wklepac w wyszukiwarke np. "problem z paleniem" dac opcje "wszystkie slowa" i co znajdzie? TYLKO I WYLACZNIE POSTY DOTYCZACE "problemy z paleniem"... a tutaj? znajdzei ci wszystkie posty z "PROBLEM" nawet z maluchem (SICK), jak i wszystkie posty z "PALENIEM" rowneiz gum w maluchac (SICK)..... taka jest prawda co do tej wyszukiwarki... a najlepszy przyklad to jak znalesc na tym forum "jaki olej do diesla".... powodzenia... ktos o tym pisal ze efekt znalazl dopiero na 9 stronie chyba.... taki maly OT.. mozna by watek zrobic i zostawic ten temat w spokoju....

To pisz w cudzyslowiu cale wyrazenie, to wtedy Ci wyszuka caly ciag w tytule lub, jesli zanaczych w postach.

Moze faktycznie mało precyzyjnie określiłem swoj problem z pompa paliwowa..dziekuje tym wszystkim ktorzy wykazali dobra wole i starali sie pomoc .Problem rozwiazany.a tak na marginesie to po przeczytaniu kilku postow utwierdzam sie w przekonaniu ze jestesmy nacja STEKACZY .........

Cytat:
2009-01-22 16:49:31, mefis22 pisze:
To pisz w cudzyslowiu cale wyrazenie, to wtedy Ci wyszuka caly ciag w tytule lub, jesli zanaczych w postach.

mefis22 to znajdz mi prosze jaki ten olej do diesla sam nie posiadam ale zobaczymy jak poradzisz sobie z cudzyslowami. oczywiscie o tym sposobie wiem... ale mimo wszystko - niestety ta wyszukiwarka jest po prostu marna...

Cytat:
2009-01-22 17:24:00, maras69 pisze:
Moze faktycznie mało precyzyjnie określiłem swoj problem(...) utwierdzam sie w przekonaniu ze jestesmy nacja STEKACZY .........

maras69 - okreslaj problem precyzyjnie a nie bedzie stekaczy i nie potrzebnych rozmow.
az sie kusi zeby powiedziec, ze jestesmy nacja ludzi ktorzy uwielbiaja lamac regulamin i dzialac destrukcyjnie dla forum FEFK

Cytat:
2009-01-22 23:19:17, archivi pisze:
mefis22 to znajdz mi prosze jaki ten olej do diesla sam nie posiadam ale zobaczymy jak poradzisz sobie z cudzyslowami. oczywiscie o tym sposobie wiem... ale mimo wszystko - niestety ta wyszukiwarka jest po prostu marna...

"jaki olej" piata pozycja wiem, ze akurat mialem farta, no tak masz racje troszke burdel jest i ciezko cos znalesc, a wyszukiwarka troszke nie do konca pomaga, ale jak ktos zdeterminowany to znajdzie