Jedniej juz nie ma a druga wisi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi oczywiscie o oslony silnika. Jedna to sobie urwalem, a wlasciwie zdjalem w maju, a druga wisi sobie od miesiaca. Juz mnie denerwuje jak ludzie mi zwracaja uwage ze cos Panu pod silnikiem sie urwalo. Jaki moze byc koszt takiej oslony i hdzie mzna to kupic. Pytam bo jak zwykle nic w tych sklepach nie ma, a moze do zlych sklepow jezdze?

Ja to niedawno kupiłem w:
Polmozbyt Kraków S.A.; 31-564 Kraków; Al. Pokoju 81; Hurtownia Części Zam. CENTRUM DAEWOO
K96109899 Osłona silnika prawa
cena 48,50zł (oryginał)

Z blachy ryflowanej sobie dotnij.

Własnie Ptaszyna masz racje, tylko czy to nie wyjdzie mnie drozej?

Czy drozej, nie pamietam ile kosztuje ta blacha za ktora grubosc. Wydaje sie, ze napewno trwalej.

spróbuj dowiedzieć się w sklepie KAVIS BATOR Sp.j.na ul.Karmelickiej 21 w Warszawie tel.8317212 lub 6359270 mają tam większość części do Espero, ceny średnie, raczej nie wygórowane... Daj znać co się dowiedziałeś bo ja swoje osłony mam już nieźle połatane

Najlepeij calkowicie zdejmij, bedziesz mial opor powietrza mniejszy i moze o jakies 0,000000000000000001 km wiecej

Cytat:
2003-08-06 04:00:02, Ptaszyna pisze:
Z blachy ryflowanej sobie dotnij.

Eee, raczej z duraaluminium. Przynajmniej będziesz miał gwarancję, że nie pogniesz

Krzysiek dzieki za kontakt, jak tylko znajde chwile to zadzwonie
i napisze co i jak.

RICO_ mysle ze jak zdejme oslony to bede mial nie mniejsze ale wieksze opory powietrza!!!!!!!