Korek spustowy chłodnicy w 1,5...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... jednak istnieje (przynajmniej u mnie), a co lepsze jako, że spod niego wycieka płyn w ilości ok 1l na 400 km postanowiłem nabyć nowy korek... i w takim byle jakim sklepie gościu miał!!! Jutro fotki mojego korka w chłodnicy niedowiarki

No to teraz komentujcie istnienie lub nie takowego:

Sam nie wiem czy zazdrościć, czy się smucic,z e u mnie tego nie ma....

To niewątpliwy dowód na "wyższość" 1,5 nad 1,8 , chyba, że ta chłodnica była wymieniania i nie jest to oryginalna. Tak czy siak fajna sprawa.

No właśnie mogła być wymieniana... tego nie wiem. Wyższość 1,5 nad 1,8... a jakie święta bardziej wolisz? Bożego Narodzenia czy Wielkiej Nocy

masz skałdaka ?

Lecę sprawdzić jaki mam silnik

Czy chłodnice są takie same w 1.5 i 2.0? Bo jeśli tak to chętnie sobie coś takiego zafunduję. Piotrek, pamiętasz numer katalogowy tego kranika?

No właśnie w katalogu części do espero go nie ma, ale na słowo "korek spustowy do espero" gościu w motosklepie ni stąd ni zowąd wyjął właśnie coś takowego (czym mnie niebywale zaskoczył, bowiem większość części jest "na zamówienie", a korka w chłodnicy nie zmienia się co pół roku) co spoczywa na mojej dłoni, powiedział, że to jest nexia.... SIC!!! i jest co widać na załączonych fotkach identyczne z tym zamontowanym w chłodnicy.