MotoNews.pl

[U]Piaskowanie, szkiełkowanie kulowanie itp...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam jak już niektórzy widzieli dojście do technik oczyszczania materiałów samochodowych motocyklowych, oraz różnego rodzaju metali. (materiały nie mogą być z byt duże gabarytowo)
Chciałbym wam zaoferować szereg tych usług w normalnych cenach.
Warunki na jakich mogę przyjąć materiałem do czyszczenia są następujące:
Dla ludzi z poza klubu (nie znajdujących się na czarnej liście):
- Wpłata na konto zaliczki wynoszącej mniej więcej 50% wartości usługi przed wykonaniem zamówienia.
- Po wykonaniu prac przesyłam zdjęcie dla klienta z wynikiem, jeżeli osoba jest zadowolona, proszę o uregulowanie reszty należności i doliczenia kosztów przesyłki które zostaną prze zemnie podane (towar wysyłam priorytetem)
- NIE WYSYŁAM ZA POBRANIEM!!
- Istnieje możliwość wpłacenia całej kwoty po wcześniejszym ustaleniu ze mną warunków usługi.
Dla klubowiczów
- 10% zniżki na każdej sztuce przedmiotu który ma podlegać czyszczeniu.
- Towar mogę wysłać za pobraniem, lub priorytetem po wcześniejszej wpłacie należności na konto (kwota jest ustalana przed usługą)

Kontakt:
Mail: cehuone@op.pl
gg: 4333409
priv

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-01-27 12:36:35 ]

skad jestes panie ziomie i jaki czas wykonania uslugi ?:>

mógłbyś zapodać pare przykładowych fotek i koszt takich operacji ?

Jeżeli chodzi o koszta to sprawa jest do dociągnięcia indywidualnie z każdym userem
foty psze bardzo mój topik ze zdjeciami
EDIT:
dla leniwych

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-11-15 10:37:21 ]

tez mam takie mozliwosci sam soie piaskuje mam juz pistolet czysciwo tylko teraz zabrac sie do pracy .

życzę powodzenia...

Jaka by była cena za szkiełkowanie głowicy (bambino - troche usmażonego oleju i nagaru jest na niej - do 126 oczywiście) ?

widzę że zainteresowanie jest duże co może spowodować to że będe miał trudności z odpowiedzą na wszystkie privy i wiadomości gg na raz. więc proszę o cierpliwość na pewno odpisze

A i ceny dobre są

UpApik

dobre ceny dobre -ja napewno skorzystam

miło mi

myśle że nie musimy się czaić i normalnie Cehu napisz ile tak przykładowo może kosztować taki zabieg dla kogos bo nie mam pojęcia a może bym się skusił też jak pewnie też inni taka pokrywa zaworów np?

kurcza naprawdę jest mi ciężko zrobić cennik. I nie z tego powodu iż dla każdego mam inną cenne bo tak nie jest ale, zawsze staram się z kimś osobiście dogadać sprawę już wyjaśniam dlaczego:
po 1 każdy ma zupełnie inne części z którymi chciałby coś zrobić nie raz nie wie co tylko mówi że chce by były czyste
po 2 w zależności od ilości rzeczy które mają być traktowane jakaś tam technologią czyszczenia doradzam jaką i staram się ustalić cenne adekwatną od ilości wysłanego materiału, wiadomo że jak ktoś dużo wyśle mi to cenny będą niższe dlaczego nie muszę tego tłumaczyć
po 3 cenna tez jest zależna od stanu materiału i jego zabrudzenia, dlatego ludziom którym odpowiedziałem już jaka jest cena mają cenę (+/-) nie znaczy to że cena zwiększy się o 50% jeżeli się zwiększy to nie znacznie.

pozdrawiam i zachęcam do rozmów czy na gg na maila i telefon to drugie najlepiej po 18 privy też rozpatruje

ap

idzie teraz jedno większe zamówienie, więc ponawiam, być może ktoś by chciał cos jeszcze do tego dorzucić ??

przedstawię parę zdjęć z zamówienia dla naszego kolegi forumowego. i postaram się o jakieś zakresy cen

blok silnika 650'tki od 60-100 zł w zależności od stanu

Głowica od 30-50 zł w zależności od stanu
Mam jeszcze dużo zdjęć materiałów poddanych obróbce, ale wklejanie ich wszystkich tutaj, wydaje mi się nie potrzebne

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-01-28 00:48:05 ]

Aha jeszcze z takich niusów to mogę wysyłać duży towar z powrotem do klienta firmą kurierską "opek" w bardzo atrakcyjnej cenie Do 30 kilo paczka priorytetowa 18zł paczka pobraniowa 24.5zł

Cytat:
2008-01-30 23:42:58, CEHU pisze:
Aha jeszcze z takich niusów to mogę wysyłać duży towar z powrotem do klienta firmą kurierską "opek" w bardzo atrakcyjnej cenie Do 30 kilo paczka priorytetowa 18zł paczka pobraniowa 24.5zł

O nie to te sanofabicze ktore mi blokuja wjazd do miasteczka!
Mam ich magazyn na koncu dzialki

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-01-31 00:23:55 ]

polecam usługe szkielkowania, ceny przystepne, i tania wysylka..
dziekowac za dila