Laweta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje taniej lawety do przewiezienia auta z katowic do wroclawia.
Bo jak slysze ceny od Panow z pomocy drogowej to mi wlosy deba staja!!
Pomoze ktos w transporcie Essa??

musialbym sie kolegi spytac ile by sobie zazyczyl, ale jest jeszcze4 w gorach na urlopiku. Goni z tym transportem?

Cytat:
2009-01-26 18:29:58, Spawn669 pisze:
potrzebuje taniej lawety do przewiezienia auta z katowic do wroclawia. Bo jak slysze ceny od Panow z pomocy drogowej to mi wlosy deba staja!! Pomoze ktos w transporcie Essa??

Ja za wyjazd z Jastrzebia do Wieliczki i spowrotem zaplacilem troche ponad 600 zł.

Nie masz nikogo w rodzinie/ znajomych co mają auto z hakiem i prawko B+E. Wynajmujesz na dzień lawetę i po problemie. Nawet nie musi być bardzo mocne auto, bo z Katowic do Wrocławia autostrada, rozbujać się i trzymać daną prędkość.

Cytat:
musialbym sie kolegi spytac ile by sobie zazyczyl, ale jest jeszcze4 w gorach na urlopiku. Goni z tym transportem?

Im szybciej tym lepiej, mam akurat troche wolnego czasu wiec moglbym zaczac demontaz.

Cytat:
Ja za wyjazd z Jastrzebia do Wieliczki i spowrotem zaplacilem troche ponad 600 zł.

Mi krzykneli 1000zl.

Cytat:
Nawet nie musi być bardzo mocne auto, bo z Katowic do Wrocławia autostrada, rozbujać się i trzymać daną prędkość.

No z tym moze byc problem bo po drodze jest gora sw. Anny... Wiec takie tam slabe autko nie pociagnie, chyba ze na jedynce

A z hakiem problem... Wlasnie nikt ze znajomych nie ma auta z hakiem :/

no wiec znajomy bierze 1 zl od kilometra, wstepnie policzylismy ze wyjdzie okolo 500 zloty Cie to (dojazd do katowic i pozniej w trase i powrot)

skontaktuj sie ze mna, jak jeszcze szukasz lawety