Ukryta moc silnika 1,5 16V DOHC :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialem wam przedstawic pewna fotke pogladowa
zdjecie to zrobilem wczoraj na trasie torunskiej co o nim sadzicie?? :>

a i odrazu powiem nie jest to fotomontaz!!

heheh linka predkosciomierza nawalila :-] heheeh biorac pod uwage twoje obroty i predkosc to chyba masz 7 biegow

jak to co sadzimy, wiadomo: pirat

PS czemu takie nieskie obroty?

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Czyżby wskazówka szybkościomierza robiła za wycieraczkę??? I jest to maksymalne wychylenie??

heheh linka predkosciomierza nawalila :-] heheeh biorac pod uwage twoje obroty i predkosc to chyba masz 7 biegow

szoka ze zdjęcie nie obejmuje gałki skrzyni biegów włożonej na jedynke

mi sie maksymalnie udało kilka lat temu udało zrobic 190 z haczykiem na A4 z katowic do krakowa w 26 minut

Cytat:
2007-11-19 13:25:05, greenberg pisze:
szoka ze zdjęcie nie obejmuje gałki skrzyni biegów włożonej na jedynke mi sie maksymalnie udało kilka lat temu udało zrobic 190 z haczykiem na A4 z katowic do krakowa w 26 minut

Cieniutko....

Ojciec nubirą miedzy bramkami uzyskał czas 14 minut

Ale to było wtedy jak autostrada była autostradą.... teraz jest nią tylko z nazwy....

Cytat:
2007-11-20 11:29:26, Kolber7 pisze:
Cieniutko.... Ojciec nubirą miedzy bramkami uzyskał czas 14 minut Ale to było wtedy jak autostrada była autostradą.... teraz jest nią tylko z nazwy....

a ja licze od mojego domu w katowicach do ikei w krakowie

Cytat:
2007-11-19 13:02:11, Jabuszko pisze:
zdjecie to zrobilem wczoraj na trasie torunskiej co o nim sadzicie??

Czasami tam stoją SM z fotoradarem... sądzę, że ich tam wówczas nie było...

Cytat:
Chcialem wam przedstawic pewna fotke pogladowa zdjecie to zrobilem wczoraj na trasie torunskiej co o nim sadzicie?? :> a i odrazu powiem nie jest to fotomontaz!!

aż dziw że się koła nie ukręciły ale ciekawe ile faktycznie auto jechało wtedy a może było na podnośniku czyli prawie zero oporów

No, i to jest tjunink. Nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić, jaką prędkość ma przy 5 tys. obrotów.

hmmmm chyba autko było "rozbujane" do 220 a potem, kierowca wyrzucił na luuuuuz

kolega Jabuszko chyba zwątpił bo sie nic nieodzywa

ja swoim esperolotem max jechalem 160 a na gps pokazywalo 150-ale to juz normalne-oczywiscie na gazie 1,5

Cytat:
Chcialem wam przedstawic pewna fotke pogladowa zdjecie to zrobilem wczoraj na trasie torunskiej co o nim sadzicie?? :> a i odrazu powiem nie jest to fotomontaz!!

Czad Szkoda, że mój tak nie potrafi

ja swoim esperakiem wyciaglem 165km/h ale takiego czegos to nie wiedzialem chyba te 210 to z podtlenkiem hhe

jak ktos wykopal temat to jutro zrobie fajniejsza fotke i umieszcze

Cytat:
2009-01-16 18:20:44, grzeskoespero97 pisze:
ja swoim esperakiem wyciaglem 165km/h

W pogoni za Grupą Katowicką za Częstochową w drodze na zlot we wrześniu udało się brykę do 180 rozbujać
Strach było więcej bo deszcz padał

Cytat:
2009-01-16 18:20:44, grzeskoespero97 pisze:
ja swoim esperakiem wyciaglem 165km/h ale takiego czegos to nie wiedzialem chyba te 210 to z podtlenkiem hhe

bez podtlenku 200 jedzie-sprawdzałem
obroty jakies 5250

Moim szrotesem wyciągnołem 180 i jeszcze do podłogi było daleko.Na Obwodnicy Krakowskiej około 4-tej nad ranem.(LPG)

Gdyby nie obawa o nagłe rozspojenie X elemętów pogonił bym Duuu-żo więcej

[ wiadomość edytowana przez: gafcio dnia 2009-01-16 22:33:16 ]

195km/h na LPG z górki ale obroty na pewno były wieksze niz na zdjeciu zresztą mam fotke, ale nie bede wrzucał
było to na ukrainie gdzie droge widać na kilka kilometrów do przodu inaczej chyba bym sie nie zdecydował...

Pozdr.