MotoNews.pl
6 Fotki nowego czarnucha Lasombry :-))) (20980/0) - PT

Fotki nowego czarnucha Lasombry :-)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na życzenie Lasombry, który niestety jutro emigruje z Naszego pięknego kraju i naiwnie myśli, że samolot którym leci osiągnie cel zamieszczam fotki jego nowego, ślicznego... czarnucha
Enjoy it

ja tego nie widze!!!!!!!

Właśnie walczę by to zmienić.

Poprostu wpisz link bez Http://http://

tylko jedno??????????????????????/
a co to za ruszt z przodu??

o proszę, a kolega Maciek widzi

"Godzinny limit transferu dla konta speedr.fm.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.

Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie speedr.fm.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. "

Hahahahaha

Poprosze na maila....
keyjey@pf.pl

Momento Panowie, zaraz wszystko powinno być ok.

BARDZO mi sie podoba byle ruszt byl w ciemnej tonacji np tez czarny.... jakis srebrny by tam chyba nie pasowal na moj gust

i ja też nic nie widzę "transfer przekroczony" no to czekam

ale obciach! właśnie siedzi obok mnie panna, której kciałem udowodnić że espero może wyglądać sportowo i co? i zdjęć nie widać!
pozdrawiam wicio

faQ limit!!!

ja widziałem wszystko.
Fele i końcuwka wudech bardzo w moim guście.
podobnie boczne kierunki i płaski szyber.
bardzo leży mi "pozycja" bryczki . wygląda na wysoko zawieszony
(dupa wyżej) albo to kwestia kół albo zawieszenia ale to lubię
(przeciwnie niskie)
co do reszty nie wypowiadam się - o gustach się nie dyskutuje.

jak zwykle - ogólnie GIT

mnie sie bardzo podoba wiele bym za ten przod dal na tyl wrzucic spoiler od jedrasika obnizyc tyl i mmmmmm i nie ma mocnych!

wszsytko da sie zrobic ale jeszcze nie mialem czasu pojechac na porpawki zalozyc soczewki i wstawic siatke... ech czas... to moj wrog ostatnio