{br}131 familiare 2.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos bylby zainteresowany czesciami z takiego 131? kombi, rok prawdopodobnie 74, oryginalnie 1600 ohv teraz 2.0 dohc, jezdzi, karoseria raczej typowa dla 131 tylne blotniki i podloga do roboty, caly lub czesci z takiego dosc nietypowego 131.

ktos cos?

ile $ za całe

No wlasnie, strasznie ich malo. Widzialem ostatnio ogloszenie, typ ma do sprzedania nowe klapy, blotniki tyl i komplet drzwi do takiego auta.
Bart - tych kombiakow jest strasznie malo i generalnie raczej nic specjalnego w sobie nie mialy, most tylny jest troche inny i nie pasuje bez przerobek do sedana.
Czy to ten, co byl ze dwa lata temu na allegro ?

o tym mówicie?

tak o tym, moj kolega Przemek , ktory znalazl ogloszenie dzwonil do mnie rano i prosil mnie zebym podwiesil, dal znac, zasugerowalem mu zeby rzucil "miecho" na youngtimer.pl , przed chwila dzwonil do mnie wlasciciel , z tego co wiem jutro pociagiem jakis sep z Krakowa sie po to wybiera, pewnie Julo albo inny "kolekcjoner" ...paaanie wyremontuje na blysk= potne i sprzedam dohc z zyskiem....

Pilotuj sprawę, może się uda budę uratować ...

Bolger - masz jakies info o tych drzwiach do 4d?

to jest szczepanek, buda z mk2 z papierem moze z mk1

Faktycznie mam wrażenie, że 131 to wyjątkowo popularne auto do szczepów było ...

i jak się skończyła historia z fiatem??? żyletki???

Ktoś z Lublina zagarnał w całości.