[k]tłoki na 3 szlif(77,6) do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie,nigdzie nie moge dostać takowych tłoków ,wiec może ktoś z forumowiczów pomoze? W gre wchodza tylko nowe

ja moge załatwić. dowiem się cos w weekend.
pozdro

Gorzyce czy noname?

które lepsze??
do A grupy maja być

Powinieneś zapytać które gorsze. Gorzyce miały wymiary na granicy stosowalności, noname'y poszedłem od razu reklamować z wypunktowanymi poszczególnymi brakami typu za duży luz pierścieni w rowkach oraz zbyt ciasne pasowanie sworznia.

no to juz wiem że pewnie gorzyce,u mnie niema szans kupic cokolwiek na 3 szlif,i tak z ciekawosci ile taki tłok sie ceni,i czy jest kompletny z pierscieniami i sworzniami??

FG czyli gorzyce jak mniemam na takich smigam, przejechały juz jeden rajd

kupie zdecydowanie,wiec czekam na oferte

Jak ostatnio upolowałem FMG(Federal Mogul Gorzyce) to były po ok. 30 zł gołe, do tego komplet pierścieni(na dwa tłoki) z Primy za 22.50 oraz sworznie bodaj 8 zeta sztuka.

Cytat:
2006-11-14 07:34:45, Krzemowy pisze:
Jak ostatnio upolowałem FMG(Federal Mogul Gorzyce) to były po ok. 30 zł gołe, do tego komplet pierścieni(na dwa tłoki) z Primy za 22.50 oraz sworznie bodaj 8 zeta sztuka.

ceny o ile dobrze pamieta wlasnie takie sa, ja chyba placilem za pierscienie primy 21 pln, a za tloki z gorzyc po 22. jak narazie jezdza i nie ma problemow

Zainteresowanych kupnem tłoków 77,6 do 126p prosze o kontakt albo na prim. lub na poczte!!! Mam tylko gołe bez swoznia i pierścieni.
Pozdrawiam

Cytat:
2006-11-14 07:34:45, Krzemowy pisze:

i sa dalej Kopi ma wystawione na allegro na II szlif i w aukcji pisze ze dostal na III wiec sprzedaje, to sobie pomyslalem, ze zadzwonie do zrodla i dzwonie do fabryki FMG, a gosc mi, ze caly czas jakies partie przychodza i mam zadzwonic jutro (dzisiaj), zadzwonilem i mowi: mam 10 kpl., a ja szok , ale 6 ktos juz zamowil, zostaly 4, no w sumie 3 bo ja sobie jeden wzialem, wiec 3 sa na stanie, ale nie ma sie co bac powiedzial, wystarczy pytac, zainteresowanie jest to je robimy,
wiec walcie do zrodla a beda je klepac dalej

to ja jestem chętny jak coś na dwa komplety

z gorzyc to chodzi o miejscowoś na śląsku czy firma?

Cytat:
2009-02-13 18:13:07, kropekrallyteam pisze:
to ja jestem chętny jak coś na dwa komplety

http://www.fmgorzyce.pl/main/pol/misja.html
prosze bardzo, ja tak zamawialem rano, najpierw spytaj czy jeszcze sa a potem Ci kaza @ poslac

MaciekMaC to jest miejscowosc, ale za Kielcami na wschod , no i firma tez sie tak nazywa