[BR] F125p 1972r w budzie MR Częśći

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam tak jak w temacie.
Jako że ostatnio zacząłem szukać części do swojego bandyty dokładnie szyby znalazłem fiatona z 1972r w budzie mr. W środku prawie oryginalny ale drutu pełno no i biegi przerobione na te w podłodze. Z przodu jest jeszcze oryginalna atrapa chromowana. Silnik i skrzynia oryginalne 1300 o dziwo po roku stania odpalił no i amory z tyłu jakoś dziwnie mocowane?? nie jak w moim MR. Ja zabieram z niego tylko szybki
I TERAZ PYTANIE: Czy ktoś był by chętny na jakieś fanty?? Buda to wiór próchno i strychnina dlatego huta mogę go wziąć z papierami albo od razu je na jakiegoś żula pisać. Może ktoś potrzebuje dokumentów na ten rocznik ??

ile za atrapę?

szkoda, że nie 69r bo bym papiur wziął.

btw. biegi pewnie oryginalnie były w podłodze.

[ wiadomość edytowana przez: fiat_maniac dnia 2009-01-24 22:30:39 ]

jesli po lewo i za grosik to bym rekomendowal stacyjke.

No więc stacyjka po lewo chyba wisi na kablach Do tego czy jest ktoś chętny an papiery?? bo jak nie to smakosz win owocowych kupi kolejne auto Auto będę miał w domu w następny weekend więc wtedy będą foty i wszystko ZDJĘCIA ATRAPY TEŻ dla zainteresowanych Niestety nie przyciągnę go do domu wcześniej bo błoto jest za duże od czwartku przymrozki idą

jaka tappicerka? jak ladne boczki w brazie, to bym moze wzial.

tapicerka powiem czy ładna jak wszystkie graty wylecą ze środka wiec fotele bez zagłówków więc nic o ich stanie nie wiem chyba są czarne. Boczki to MR jeden oryginalny stan fatalny jedynie klamki i korbki chyba z epoki.

Czy jest ktoś chętny na dokumenty wraz z tabliczką?? Zdecydowanie by mi to ułatwiło sprawy formalne

ja jeszcze bym przejal znaczek z atrapy, i jesli tapicera jest faktycznie w brazie, to ustawiam sie w kolejne na fotel kierowcy i boczek kierowcy,

fotel hmm... jest w pokrowcu a boczek to sie nadaje do palenia w kominku a czy znaczek jest na atrapie to nie wiem

Nie ma znaczka.
Atrapa, osłona stacyjki, kierownica są zaklepane przez zemnie juz w niedziele w godzinach przed południowych

nosz kur... ja się tak nie bawię.

Stalin jak na razie nic nie zobaczysz bo i tak jesteś mi krewny kesz a mi jest gotówka potrzebna.

Jak to mówią pieniądz rządzi Światem

czekam na foto i moze sie wezmie papiery a moze i bude z papierami

ja sie jak cos pisze na ta stacyjke i obudowe

A jest tam banan od atrapy i jej górna część?

Mam go już w domu wieczorem będą foty stan faktyczny straszny.

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek42gv dnia 2009-01-29 20:01:05 ]