PROPONUJE PROPOZYCJE :) ---- MEGAZLOT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy członkowie klubu Espero-moze moglibysmy zrobic kiedys w przyszlosci taki megazlot członkow.Nie 5-10 samochodow ale chociaz polowy zarejestrowanych w klubie.Wybrac termin wspolnie na forum i miejsce spotkania.Podejzrewam ze nie wszyscy sie nawet znaja a tak bylaby okazja lepiej sie zapoznac-pochwalic sie samochodami,wypic wspolnie piwko.Nie mowie tu o jakis konkurencjach ale o wspolnym spotkaniu i poznaniu sie.Zastanowcie sie

Ja jestem jak najbardziej ZA
Tylko kiedy i gdzie ?
Uważam że najlepszym miejscem będzie środek Polski, np. Warszawa....

Aha....
I jeszcze jedno - najlepiej zrobić to w niedzielę lub sobotę...
Ja z żoną na pewno przyjedziemy

Ja także o tym myślałem i nawet gdzieś nieśmiało rzuciłem taką propozycję.
Pomysł jest bardzo dobry tylko czy wiara dopisze.
Można też poinformować lokalne media, to może nasz pokażą w TV i staniemy się sławni.
Co jakiś czas w TV widać jakieś zloty, ale Daewoo Espero jak żyje nie widziałem.

O widze ze chociaz niektorzy potchwycili ten pomysl ale powinnismy wybrac taka datę i miejsce gdzie wszystkim bedzie pasowalo.

Ja bym proponowal NOWE MIASTO NAD PILICA....

Okolice PRZEPIEKNE...
W zasadzie srodek Polski...
Ceny noclegu nie sa wygorowane...
No i dojazd nie jest zly... Z trasy RADOM - TOMASZOW MAZ
jest bezposredni zjazd na Nowe Miasto

Ttuaj Mapka....

P.S...

Maja Tam wlasne lotnisko wiec mozna by bylo sie dogadac z wladzami

jestem za... choc wątpię że cos poza 10 - ma autkami sie tu wydarzy.... Starciłem już nadzieję.... po nieudanym zlocie w Krakowie.... buuuuu

Boże znowu sie zaczyna mega wątek a potem w 3 Espera bedziemy znowu stali tak jak w Toruniu .. dajcie se spokuj...

Cześc Jestem za tylko dajcie znać kiedy i gdzie
bil@konto.pl

Panowie zaplanujmy z odpowiednim wyprzedzeniem i pokażmy KLASĘ. Udowodnijmy sobie i innym, że w Naszym Klub to nie tylko pusty napis ale Wspaniali Ludzie, którzy potrafią zrealizować swoje marzenia. ::
Cytat:
Ja bym proponowal NOWE MIASTO NAD PILICA....

Tak, miejsce wydaje się ciekawe

[ wiadomość edytowana przez: Piotr_W dnia 2003-07-23 20:14:44 ]

panowie ja tez bylbym za mozemy sie spotkac i pogadac i oczywiscie poogladac nasze furki.Musimy ustalic jakas date i miejsce zeby w miare wszystkim pasowalo.Jest w Jaworznie kolo katowic taki akwen wodny itp "sosina" ostatnio tam chlopcy na motorach organizowali zlot i powiem ze bylo calkiem nie zle bo bylem popatrzec odgrodzili sie tasmami i porozbijali namioty bo to byl wekeendowy zlot i nikt inny tam nie wchodzil.Moglbym tam podjechac i pogadac jakbyscie wyrazali chec akurat tu sie spotkac

ja proponuje zeby to byl mniej wiecej srodek Polski-zeby wszystkim pasowało.byloby fajnie sie spotkac, poznac i pogadac tylko naprawde trza sie zgrac a nie jak juz tu pisano 4 samochody przyjada.ustalmy jakis termin-miejsce jest mniej istotne.

Na mnie można liczyć!

No i widzę, że jednak MEGAOLEWKA....

DeeJay, zgadzam się z Tobą

ja szczerze mowiac sie nie pisze - kwestie czysto finansowe (trudno zeby inne).

konserwacja + bebny + zimowki dobija mnie w tym roku jak 20kg mlotek malutkiego gwozdzika

wlasnie widze ze jednak z tego wychodzi MEGAOLEWKA.Przegladajac zdjecia z roznych zlotow fajnie by bylo sie spotkac np pod koniec lata-chcialbym chociaz poznac niektorych z was.pomyslcie jeszcze o tym i moze uda nam sie dojsc do jakis konkluzji co do miejsca i daty

Przyjdzie czas i megazlot.. niech sie urlopy skoncza... a we wrzesniu pomyslimy

To raczej łatwiej by było w wakacje a nie we wrześniu.