[k] Fotel kubelkowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie jakis fajny fotel, NIE Bimarco C, tanio w dobrym stanie. Oferty z fotkami poprosze

Up, moze byc Bimarco C :|

jest BiMarco C w stanie średnim, z szynami 200zł z wysyłką

Nowy C bimarco wygląda całkiem ładnie - troche bardziej profi,

Qba jakby mate 17 nie brał Twojego C to wyślij mi jego fotki

Moge zaproponowac nowy w dobrej cenie.

Witam, sorry ale za bimarco C w srednim stanie nie dam 200zl, 200 to moge dac za nowke lub w bdb stanie. Nie oszukujmy sie ale C to ani to ladne ani wygodne ani dobrze nie trzyma na boki...
Zuraw podaj cene nowki na prv.

Interesuje mnie cos w stylu Sparco Sprint bez homo lub podobne. Zadne micro, speed i inne wynalazki nie wchodza w gre, tylko firmowka. Czekam na oferty i pozdro 1108

ta Bimarco C nie wygodne, Sparco Sprint rewelacja
w C mozesz spokojnie 500 km zrobic bez obrazen, sproboj w Sprincie

ja bym dal za bimarco C 150 gdyby byl w dobrym stanie ale nie wiem w jakim stanie jest ten twoj

Cytat:
2009-02-12 22:13:07, Hell pisze:
ta Bimarco C nie wygodne, Sparco Sprint rewelacja w C mozesz spokojnie 500 km zrobic bez obrazen, sproboj w Sprincie

Sprinta akurat mam w aucie i jest bardo fajnie, a siedzialem juz w przeroznych kubelkach i moge powiedziec o C tyle ile napisalem nizej

Łup.

Jesli chcesz kupic Bimarco C w bdb stanie za 200zl, to ja nie mam dla ciebie oferty. I przypuszczam, ze nikt nie bedzie mial. Nowy kosztuje 400zl, a ty chcesz 2x taniej?

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2009-02-13 20:24:52 ]

200 z 400 to jest 2 razy taniej...

Nie ten klawisz - juz poprawione.

tak sie sklada ze oferty sa tylko trza szukac bo kumpel np kupil bima C w b dobrym stanie czarny za 150

no tak tylko, ze C poszlo teraz do gory i jak ktos kupil nowe C za ~300 i wyrwiesz go za 200 to powinienes sie cieszyc, a jak kupil za 400 to wiesz

[ wiadomość edytowana przez: Hell dnia 2009-02-13 21:43:38 ]