Codzienne dojazdy w jednym kierunku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, w związku z tym, iż od niedawna mam nową pracę, do której nie mogę dojechać inaczej niż samochodem, zakładam ten temat.
Samochodem dojeżdżam sam, a mimo iż jest w gazie, to dojazdy nieco kasy pochłaniają. Może znajdzie się ktoś, komu byłoby po drodze dojeżdżać na następujących kierunkach i dokładać się do paliwa:

Trasa Orzesze - Bujaków - Ruda śląska (do A4)- Katowice 3stawy- -węzeł murckowski- Al. Roździeńskiego Katowice-Sosnowiec-Czeladź, rozjazd, kier. na Częstochowe aż do nowej S1, Lotnisko Pyrzowice.

Trasa Orzesze- Bujaków- Mikołów- Katowice Piotrowice, Katowice centrum Mikołowska, aż do al. Rozdzieńskiego pod rondem im. Zientka, Al. Roździeńskiego Katowice-Sosnowiec-Czeladź, rozjazd, kier. na Częstochowe aż do nowej S1, Lotnisko Pyrzowice.

W zależności od preferencji współpasażera(ów) mogę także jechać przez Tychy a nast. S1 prosto na lotnisko lub przez A-4 aż do bramek płatnej części, a nast. na S1 i na lotnisko.

w tym tygodniu dojeżdżam w godzinach:
Wieczorem START- od 20:45 (ORZESZE) do 22:00 w Pyrzowicach na lotnisku META
Rano od ~6:00 START Pyrzowice lotnisko do 7:30 w Orzeszu.

Trasa powrotna taka jak trasa dojazdu (patrz wyżej) także elastycznie opracowywana

Myślę że to moż być niezłe rozwizanie nie tylko dla mnie, ale także dla innych osób dojeżdżających daleko do i z pracy, lub na uczelnię lub na lotnisko

Cenę ustali się w zależności od ilości osób chętnych, jak coś to zapraszam na priv lub pod nr. tel. : 662289278.
Pozdrawiam!

Poszukac w necie trzeba bo slyszalem kiedys, ze istnieje taka stronka z ogłoszeniami tego typu (zarówno kierowcy szukaja pasażerów jak i na odwrot).

Nawet w tv kiedys o tym bylo :

zabieram.pl

Ok, dzięki, sprawdzę,
jednak jak by coś to ogłoszenie aktualne, bo wolałbym prawde mówiąc kogoś z forum podwozić niż kogoś o kim nie wiem nic zupełnie.

Bardziej boisz sie o majatek czy o pupke?

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
Bardziej boisz sie o majatek czy o pupke?

Yyy dobre pytanie chyba o pupkę