Teraz bez oszustw!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Teraz bez oszustw , przyznajcie sie ile macie dokladnie nabite na licznikach (co do kilometra ) i kiedy uzywacie srodkowego przycisku od kasowania stanu tymczasowego licznika

Ogólny przebieg : 95 484 km
Licznik kasuję podczas tankowania gassu - bo wiem ile pali

Aktualny stan na górnym liczniku to 241 tys.km
Silnik sprawuje się bardzo dobrze i wcale nie szykuje się do remontu...

A dolny kasuję za każdym razem kiedy tankuję LPG żeby wiedzieć ile km przejechałem na pełnym baku...
Teraz właśnie jak wracałem z nad morza z wczasów, moja Esperyna pobiła rekord w spalaniu: na pełnym baku przejechałem w sumie 540km co oznacza że spalił mi w trasie około 9 litrów (...a bak mam 65-cio litrowy co oznacza że do baku wchodzi około 60litrów LPG, a całą trasę przejechałem ze średnią prędkością 120km/h z czterema osobami na pokładzie z pełnym zbiornikiem LPG, pełnym zbiornikiem benzyny i z zawalonym na max bagażnikiem tak że tylne opony na wybojach szorowały mi o nadkola i z non-stop chodzącą klimą...)

120kkm, dolny kasuję co 400-420km jak zajeżdzam na stację LPG średnie spalanie 10,87l/100km

Moj stan licznika na dzien dzisiejszy to ok 64 tys km ale jak juz kiedys pisalem na forum licznik mialem cofniety i podejrzewam ze faktyczny stan mam ok 130 tys.Licznik dolny kasuje równiez jak koledzy po zatankowaniu gassu

Ponad 104

Przy tankowaniu

gorny licznik 68570, dolny kasuje co tydzien ewentualnie przed dluzsza trasa

mój ma 105tyś z haczykiem
licznik kasuje co tankowanie a pali mi 14 l gazu w miesce

Ja mam przejechane 91650tys . Moj w trasie pali okolo 7 benzyny na 100km. przy spokojnej jezdzie 90-120 km/h. Niemam gazu

ok 143 tys. dolnego nie kasuje, bo i tak tankuje za 2 dychy...

no to ja mam chyba najmniej (?), 67 tys z malym hakiem, ale auto stalo z przerwami 2 lata w garazu..

Prosze bez komentarzy, ja mam prawie 16tys, jak nowka

140tys kasuje po każdym tankowaniu lpg czyli ok 280-300km

105900, dolny jak wszyscy zagassowani

W zaokrągleniu 195 tyś.km......
Dokładnego stanu.......sorry.....ale Ci nie podam, bo nie chcę
mi się "dymać na dół" do autka......a nie mam pamięci to tak
dużych liczb....
Zerowanie dolnego licznika: od zatankowania do zatankowania
L P G

167.000

Od tankowania do tankowania
Smiga Omesia bez kasowania

100420 km i to juz przestały byc zarty
Dolnego nie ruszam, bo jeszcze się zepsuje , po prostu "sie kreci"

Mój ma 65 tys. z hakiem (nie pamiętam dokładnie ile...) a kasuje licznik co tankowanie bo wiem ile mi średnio pali a nie jest tak zle... ok 6,5 l na 100 km hehe nie no a teraz bez żartów o jakies 7-7,5 l na setke benzynki bo gassu nie mam cyli chyba ni tak zle

148 tys, a dolny kasuję co 240 km (jak wyjeżdżę gaz)

ja mam przebieg ok. 68 tyś km. - trudno stwierdzić czy jest prawdziwy.....

dolny licznik zeruje przy tankowaniu gasssu - używam go jako wskaźnik poziomu gasssu w butli