| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BodzioMV6 MV6 Toruń | 2003-08-12 17:45:00 Witam
Jestem tu nowy ,posiadam jak w nicku MV^ rocznik 95.Jestem bardzo z niej zadowolony(bardziej niż z żony |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-08-12 18:24:34 Sa dwie metody kupownia...Pierwsza to taka, ktora polega na tym, ze kupujesz podroby za smieszne pieniadze i nie cieszysz sie z tego zbyt dlugo. Nastepnie lecisz po jeszcze jedna taka sama czesc, bo ta co kupiles znowu dala d...y. Drugi sposob to kupowac czesc z oryginalnym nadrukiem GM i masz spokoj na lata ps Jest takie powiedzenie, ze pazerny traci dwa razy....Wybor zalezy do Ciebie. Jak nie bedziesz oszedzac na Omesii, to ona ci sie za to odwdzieczy milym pomrukiem z silnika |
BodzioMV6 MV6 Toruń | 2003-08-12 19:32:04 Jak najbardziej masz racje.Nie w tym rzecz ze chce kupic podrobe ale akurat przeplywomierz wacha sie w cenie i to od 1100-1400 a slyszlem ze sa miejsca gdzie mozna to kupic oryginalne za znacznie mniejsze pieniazki.Moze ma ktos rozbita MV6 na czesci? |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-08-12 19:50:22 Jest taki sklep internetowy. Ma on czesci taniej niz w ASO ale przplywomierza tam nie widzialem. Mozesz do nich napisac e-maila aby ci cos takiego sciagneli jesli moga. Przy okazji zapytaj sie o cene...Zycze powodzenia w zakupach...
Oto link do sklepu http://www.automotosklep.home.pl |
weiss_ Opel Omega kombi Kościerzyna | 2003-08-12 21:16:05 Witam Spróbuj na Allegro sam kupowałem do Opla Corsy 1.0 12V używany i działa do dzisiejszego dnia. Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach |