Nowy nabytek.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie stalem sie posiadaczem Audi A3 1,9 TDI 110PS z roku 1998.
przebieg 166tys km

W wyposazeniu:
- automatyczna skrzynia biegow
- climatronic
- ABS
- tempomat
- nawigacja audi
- komputer pokladowy
- radio, zmieniarka, subwoofer - wszystko od audi
- felgi 16 cali
- soczewkowe reflektory

I kilka innych pierdol... foty wkrotce

Cytat:
2006-09-18 11:39:54, Outcast pisze:
... i moje zdanie jest takie albo jezdzic tym co sie ma albo kupic nowe z salonu, na druga opcje mnie nie stac wiec pozostaje uzytkowac esperaka tak dlugo az sie w koncu dorobie, mam dopiero 21 lat wiec jezeli dobrze pojdzie to w wieku 30 kupie sobie cos nowego, poki co to esperak te 9 la musi przejechac a nie chce jezdzic w zardzewialym szrocie w ktorym silnik juz zdycha itp.

NMSP

a co też się pochwale!
stałem sie posiadaczem tymczasowym cytryny bx breake kombi 1,9 rocznik taki ze dzieci czarnobyla robiły jeszcze w pieluchy
auto ma na wyposażeniu :

-zepsuta klimatyzacje
-zepsute podnoszenie szyb
-elektryczna regulacje prawego lusterka
-zepsuta regulacje foteli
-urwany zaczep tłumika
-zwieszenie pneumatyczne działajace do 3/4
-wycieraczke z tyłu oraz z przodu i zepsute spryskiwacze
-wbudowany schowek na monety
-nowa zapalniczke
-porozwalane zderzaki
-trzasnieta prawa tylna ćwiartke po wyklepaniu pomalowana hameraitem

wspaniały silnik 1,9 który niesamowice daje kopa jak tylko paski przestaja piszczeć

wszystko tylko do czasu az Espero wyjedzie z warsztatu

Pozatym poszukuje Kolekcjonera cytryn który będzie chętny odkupic ten wspaniały samochód za 6 tyś zł

Jak tak dalej pujdzie to na forum Espero już nikt nie bedzie miał espero .Gratuluje zakupu

Cytat:
2008-08-21 15:01:13, bartos79 pisze:
Jak tak dalej pujdzie to na forum Espero już nikt nie bedzie miał espero .Gratuluje zakupu

Ej no coś ty ja swoje remontuje a ten dream machine made in frnace jest tylko tymczasowo

wierz mi są tacy którzy chca azeby ich esperale doczekały się zółtych tablic

Cytat:
2008-08-21 13:56:38, Outcast pisze:
Wlasnie stalem sie posiadaczem Audi A3 1,9 TDI 110PS z roku 1998. przebieg 166tys km W wyposazeniu: - automatyczna skrzynia biegow - climatronic - ABS - tempomat - nawigacja audi - komputer pokladowy - radio, zmieniarka, subwoofer - wszystko od audi - felgi 16 cali - soczewkowe reflektory I kilka innych pierdol... foty wkrotce

Spoko auto tylko ten automat jest niepotrzebny

Cytat:
2008-08-21 15:22:09, Bartek1112 pisze:
Spoko auto tylko ten automat jest niepotrzebny

automat dobra sprawa,zależy co się lubi

Cytat:
2008-08-21 13:56:38, Outcast pisze:
przebieg 166tys km

Taki wzorcowy jakiś ten przebieg. Emeryt nim jeździł czy ksiądz

w karcie pojazdu jest ze kobieta jezdzila

Co do automatu... coz, balem sie go ale naprawde sie do tego przekonalem wygoda jak cholera a w sumie scigant ze mnie zaden

Cytat:
2008-08-21 17:31:20, Outcast pisze:
w karcie pojazdu jest ze kobieta jezdzila Co do automatu... coz, balem sie go ale naprawde sie do tego przekonalem wygoda jak cholera a w sumie scigant ze mnie zaden

to zwykły automat jak autoamt czy jakiś specjalny typu DGS

pewnie miałes na mysli dwusprzegłowa skrzynie --to raczej technika ostatnich 5 lat--niedostepna dla 10 letnich a3

Cytat:
2008-08-21 16:17:03, piotr_ek pisze:
Taki wzorcowy jakiś ten przebieg. Emeryt nim jeździł czy ksiądz

Albo siakiś DJ
Lew ma ponad 10 miesięcy i 8800 km przebiegu

Cytat:
2008-08-21 19:53:23, DeeJay pisze:
Albo siakiś DJ Lew ma ponad 10 miesięcy i 8800 km przebiegu

sie nie przechwalaj...bo nie ma czym
Znajomy , od którego notabene kupliśmy liganzem.....jej następcą ...zrobił przez 3 lata...12,5 tys. km !...

Gdyby nie fakt że z tego 2 lub 3 x byli na wczasach w Italii (1 wypad to ponad 2,5 tys. km).....to nie wiem czy roczny przebieg przekroczył by 1,5-2 tys.km. To jest dopiero magia

no i żeby nie było OT :
Co do nabytku , naszego Kolegi ...no tego czegoś tam na "A" ...to że ścigant z Ciebie żaden ...wiemy ...
No i...wywal ten automat!...a kolejny "idol" stanie w Twoim ołtarzyku

O tym jak wiele znaczy Twoje słowo ..to już napisał na wstępie inny Kolega

Pozostaje mi życzyć jeno ..wesołych świont

Kurna Bogdan, nie wiem, czy tylko ja, ale nie do końca łapię, o czym Ty piszesz...

A na automat chętnie bym się zamienił - ciągle w korkach, to wygoda niesamowita.

Cytat:
2008-08-22 10:12:27, pyrekcb pisze:
Kurna Bogdan, nie wiem, czy tylko ja, ale nie do końca łapię, o czym Ty piszesz... A na automat chętnie bym się zamienił - ciągle w korkach, to wygoda niesamowita.

....bo na to cza spojrzeć szerzy ...ale ..dobrze jes jak jes..tak być miało

A so do automata...podzielam Twoje zdanie , też chciałbym ..nie tylko w wizji korków ..

Pozdrawiam

Cytat:
2008-08-21 18:23:43, rudi pisze:
to zwykły automat jak autoamt czy jakiś specjalny typu DGS

Poprawka DSG - direct shift gear czyli biegi zmieniane bezpośrednio

Czyli automat.

A ja, realny posiadacz espero, naprawiłem blachę, wymieniłem elektronikę do lpg i pomknąłem w espero przez rumuńskie góry na Bałkany

Cytat:
2008-08-22 22:54:06, kabe00 pisze:
pomknąłem w espero przez rumuńskie góry na Bałkany

Posiadając klimę oczywiście?

Cytat:
2008-08-22 22:54:06, kabe00 pisze:
A ja, realny posiadacz espero, naprawiłem blachę, wymieniłem elektronikę do lpg i pomknąłem w espero przez rumuńskie góry na Bałkany

No i...?