Antena elektr. lantra

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niestety ktos w nocy dobil moja antene ktora byla lekko wysunieta ( nie chowala sie ) i teraz pytanko..jaka antena by podpasowala??czy warto kupowac uniwersalne??

a tej nie da się odratować ? da sie podpasować uniwersalną ale to jest troche pracy, troche dużo. Wiem bo u siebie chciałem zmieniać na wysuwaną (mam zwykłą) i zrezygnowałęm z tego pomysłu chwilowo bo orginalna wysuwana b.droga a uniwersalną ciężko zamontować i słyszałem różne opinie o awaryjności.

Pozdrawiam

chyba nie da sie jej uratowac...ona byla juz mocno nadlamana bo zaczepilem o galaz i dlatego ja do pewnego momentu wsunalem i odcialem od zasilania..zeby sie juz nie wysuwala ani chowala a zeby zbierala jakis sygnal..i ta koncowke ulamali cala

przykra sprawa, wyjmij swoją starą i próbuj podpasować jakąś inną uniwersalną.

Pozdro

cały mechanizm anteny jest rozbieralny, może udać sie załozyć uniwersalną do oryg. napędu? jeśli wzór ząbków na lince jest taki sam ?? a to dopiero wiadomo po rozebraniu obu i porównaniu.

no ale gdzie znajde uniwersalna do rozlozenia...

Ja tez mam autoamtyczna i kiedys rowniez zachaczylem o galaz i pogielem,nie chowala sie. Wyprostowalem ja chociaz czasami potrafi sie nie schowac do konca,wiec dlatego zawsze patrze czy sie schowala zeby nie bylo takich przykrych sytuacji.
A z tym oryginalem to wejdz na allegro tam koles sprzedaje lantre na czasci!!! albo przejdzie sie po szrotach czy gdzis tam gdzie juz stoja rozbitki to za grosze napewno sobie wyciagniesz
pzdr.

Cytat:
Ja tez mam automatyczna

ciekawe czy z Twojej Lanterki by podpasowala?

[ wiadomość edytowana przez: BANDITTO dnia 2005-04-18 23:20:07 ]

hmmmm na allegro z robitej chca 150zl... duzo??oryginal pewnie 2x tyle albo i wiecej??co?

Ja bym sie do 100 targowal...... ;d