Tani klimiarz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuję warsztatu z obsługą klimatyzacji (tani i dobry ) najlepiej z okolic Tarnowskie Góry, Miasteczko Śląskie, Bytom, Chorzów. Bo poprzedni warsztat trochę sztukę zrobił hehe

To szukaj warsztatów którzy nie robią klim samochodowych, a przemysłowe. Wtedy się okaże, że kg gazu nie kosztuje 100 zł, a 10 zł.

Cytat:
2009-03-11 20:43:10, sta3x63 pisze:
poszukuję warsztatu z obsługą klimatyzacji (tani i dobry ) najlepiej z okolic Tarnowskie Góry, Miasteczko Śląskie, Bytom, Chorzów. Bo poprzedni warsztat trochę sztukę zrobił hehe

Mikołów Paździorek (czy jakoś podobnie z nazwiska )

tylko zależy co masz do roboty ...niestety ...trudno polecić kogoś naprawdę concret -niemniej...z w/w serwisu sam korzystałem ze 2x i kilku moich znajomych również....w ogólnym porównaniu do innych ..uważam że jest to very optymalny wariant klimatyczny

P.S. ewent. spytaj jesio Rafała Raffasę ...może On posiada jakieś bliżej_Miasteczkowe contacta

Powodzenia

Piotr-ek dobrze radzi.
I często są to lepsi fachowcy, niż ci z warsztatów samochodowych.

Pzdr.

Cytat:
2009-03-11 22:22:19, piotr_ek pisze:
To szukaj warsztatów którzy nie robią klim samochodowych, a przemysłowe. Wtedy się okaże, że kg gazu nie kosztuje 100 zł, a 10 zł.

hmmm tylko do kogo się udać takiego, dość ciekawa propozycja tylko jeśli wszyscy by jeździli do przemysłowców to nie byłoby warsztatów z obsługą klimy. A mam do wymiany węża (mam drugi-sprawny) i nabicie