Opóżniacz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś może mi powiedzieć...czy w essi mk7 jest opóżniacz wyłączenia światła wewnątrz pojazdu...... ...ja już troszkę zgłupiałem...wertuję knigę i z niej wnioskuje, że być powinno...ale u mnie chyba nie ma

Osobiście nic nie wiem żeby takie coś w Essim było... może wersja Ghia ma ponieważ tam ta lamppka może mieć więcej opcji

Witam...
u mnie tez tego nie ma ( albo nie dziala ) chociaz mam wersje GHIA, a widzialem juz kiedys w zwyklym CL co mnie bardzo zdziwilo

a tak wogole to moze ktos ten caly opuzniacz swiatla wewnatrz ma, albo go montowal ? Gdzie tego szukac i jak to zamontowac????

Ja wiem Ale nie wiem, czy powiem Niedługo SinusPi będzie miał takie cuś, to może podzieli się wiedzą

A ja takie coś mam ale ja mam MKV

Dodam tylko, że to cuś jest koloru żóltego

A ja to juz mam w mk7
Trzeba dokupic tylko przekaznik, wstawic go w miejsce zworki w skrzynce bezpiecznikow i bedzie dzialalo
Taki przekaznik mozna kupic na allegro (oczywiscie zamiennik oryginalnego zlotego) koszt kolo 30zł

A SinusPi będzie miał oryginał

przekaznik za 36zł - taki ja kupilem i dziala>

Aukcja juz dawno zakonczona ale zainteresowani moga do niego napisac to pewnie cos wymysli

[ wiadomość edytowana przez: borys dnia 2004-03-22 20:15:20 ]

Cytat:
2004-03-22 17:30:54, Bakster pisze:
Osobiście nic nie wiem żeby takie coś w Essim było... może wersja Ghia ma ponieważ tam ta lamppka może mieć więcej opcji

Wersja Ghia ale Niemiecka... Poznać można p lampce na "suficie" albo zerkhająć do przekazników zza bezpiecznikami....

Cytat:
2004-03-22 20:10:11, WilK pisze:
A SinusPi będzie miał oryginał

Wilku, co ja się nacierpiałem i narozrabiałem i naszukałem aby taki mieć Fjordowski

...........ups w Oci mnie nie budu

A w ogóle dzięki za pamięć !

Witam..
powracajac do tematu czy moglibyscie podac typ (kolor, model, rodzaj) tego przekaznika i gdzie go dostac
z gory dzieki za info
pozdro......

No w sumie fajna zabawke też tak chce

Fajna zabawak fajna - a jak fajeni to swieci

Heheh to co jeszcze raz dokładnie mam kupić i gdzie to założyć i czy ciężko i najlepiej instrukcja obsługi jakaś

Cytat:
2004-03-22 19:53:59, Paweł pisze:
A ja takie coś mam ale ja mam MKV

paweł jakies blizsze szczególy do powyzszego z twojego mk5 poprosze

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23589410

Ja mam to i działą

No to się pochwalę, że dla mnie został zmodyfikowany ten włącznik, o którym pisze MediaTech. Wcześniej nie było wyłączania po przekręceniu kluczyka no i mój ma jeszcze ustawiany czas świecenia

Cytat:
2004-04-14 08:55:01, Kielek pisze:
No to się pochwalę, że dla mnie został zmodyfikowany ten włącznik, o którym pisze MediaTech. Wcześniej nie było wyłączania po przekręceniu kluczyka no i mój ma jeszcze ustawiany czas świecenia

ha to ja jeszcze widzialem gdzies taka wersje ze wylaczenie alarmu powodowalo zapalenie swiatla w srodku i to samo z uzbrajaniem - uzbrojony alarm swiatla momentalnie gasnie