Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
apieczyk LOB SYMPATYK Opel Omega B kombi Lublin | 2009-05-15 12:39:21 Mam taki problem, wymieniałem przednie drzwi (strona pasażera) po stłuczce, blacharz przerzucił mi wszystko z oryginalnego uzbrojenia bo drzwi były z anglika. Ale po uzbrojeniu i ich założeniu mam problem z lusterkiem - przestało mi działać sterowanie, natomiast ogrzewanie lusterka działa jak najbardziej. Może komuś coś takiego się trafiło lub orientuje się lepiej w zasilaniu lusterka się co może być przyczyną? Może przynajmniej od czego zacząć. |
![]() mareckiL LOB WETERAN MV6 kombi xero Łódź | 2009-05-15 12:59:29 A po stłuczce wiązka kablowa nie ucierpiała?Sprawdż czy dochodzi napiecie do silniczka lusterka. |
homer171 LOB SYMPATYK Esesman Wrocław | 2009-05-15 19:13:19 nowe kupiłes czy stare lusterko ?? moze mechanizm sie uszkodził np. albo na krotko podlaczyc i zobaczyc. |
apieczyk LOB SYMPATYK Opel Omega B kombi Lublin | 2009-05-16 19:57:21 Wiązka nie ucierpiała bo wgniecenie nie było duże, drzwi się otwierały, ponoszenie szyb działało, lusterko też było nietknięte i działało. Ale ruda się panoszyła to wolałem wymienić drzwi na inne. |