MotoNews.pl

Sprzedam opony zimowe do Poldka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, że powinienem dać to w dziale ogłoszenia - ale nie oszukujmy się, na tym portalu to martwy dział. Więc mam nadzieję, że nikomu nie będzie przeszkadzał ten wątek jak trochę powisi (potem może iść w kosmos).
A więc 4 opony Dębica Frigo 2 z 2007 roku w BDB stanie. Po dwóch sezonach. Cena jaka mnie interesuje to 250zł.
woj. śląskie.

A co? Sprzedałeś Poloneza? Sądząc po wpisie w Twoim profilu coś mu się stało...

Szkoda, że ta Wola to nie jest Warszawa-Wola... Takie opony to dobrze się trzymają na śliskim?

Polonezem miałem jeździć aż się rozleci (czyli ładnych parę lat) ale końcem września po bliskim spotkaniu 3 stopnia z - wstyd się przyznać - Daewoo Tico kierowanym przez niezbyt rozgarniętą dziewczynę, poszedł do kasacji :/ Po przeszło 8 latach spędzonych za kierownicą Polonezów na czas jakiś się z nimi rozstałem ale staram się o tym nie myśleć za bardzo bo strasznie sentymentalny jestem ...

A co do samych opon to jak większość zimówek z Dębicy bardzo ładnie trzymają na śliskim (czego nie można powiedzieć o letnich dębicach ..).

Masz jakiś pomysł na ich wysyłkę tych opon?

póki co oferta wstrzymana, bo jak koledze przypasuje rozmiar do golfa to ma je wziąć ..