| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2003-08-18 15:49:05 Temat dotyczy odcinka trasy za Augustowem (ok 40km w stronę Warszawy).
Pocinamy sobie z Cleberem (Cleber na prowadzeniu Droga równa jak pas startowy, wtem jakiś wielbłąd na drodze i co ja widzę.... Cleber wzbija się w powietrze!!! Po czym twarde lądowanie, podwodzie bestii przywitało się z asfaltem, co oznajmiło chmurą brązowego dymu. Ale to nie wszystko. Patrzę dalej, a Cleber znowu leci i znowu powitanie z asfaltem. O brązowym dymku nie będę się powtarzał. Niestety przy 160km/h nawet nie próbowałem hamować. Ja też poleciałem - istna kolejka górska. Alicia mocno trzyma się fotela. Lądujemy i jedziemy dalej. Na najbliższym CPN - ocena strat. Ja - nic Cleber - przeszlifowany spojler (a mówiłem żeby nie obniżał bestii) PS. Dramar jechał hen przed nami i jeszcze się nie przyznał jak u niego to wygląda, bo nie podejrzewam żeby na tym odcinku jechał wolniej |
DrA eS ... | 2003-08-18 16:03:53 U mnie bez strat. Zdarzylem zwolnic po tym jak jakis biedak przede mna wystartowal.
Tuz przed Poznaniem rozpierdolilem hamulce... ale zrobione dzisiaj... koszt znikomy - pekla rurka przy tylnym kole. Ogolnie straty po LOB to pekniety zderzak - ale do poprawki w ramach gwarancji. |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-08-18 16:05:32 Trzy gleby na wspomnianym odcinku.
Straty - boję się schylić... ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2003-08-18 21:05:20 nie ma jak to leciwa i poczciwa oma A. zawieszenie jak w terenówce, |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-19 20:52:09 Fajna akcja, ja niestety z rodziną na pokładzie nie mogłbym sobie pozwolic na takie ekscesy, ale dziś w wawie na Puławskiej zaliczylem mój ulubiony garbik z rana, bo załapalem się na światełka i jak mowi Darti było sandał i hooop |