| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
karolo87 Limanowa | 2009-04-14 21:33:00 Od razu mówie że progi są raczej do zrobienia ale jescze nie ma mowy o złamaniu, bagażnik do załatnia i jedna mała dziura w podłodze i jeszcze troche poprawek, niestety nie było funduszy.
Troche rzeczy na bierząco robiłem: -Nowy zbiornik paliwa (wachometr naprawiony i sprawny) -Termostat -Kły z przodu (odboje) -Regulator napięcia (elmot) -Amory tył (chyba jeszcze rachunki mam) -Wachacze tył też były zmieniane na używki ale jeszcze niezłe -Niedawno był olej zmieniany i płyn chamulcowy -Przewody elastyczne i jakieś sztywne hamulców (ręczny zrobiony na cacy) -Żarówki H4 na kołnierzu R2 żeby było troche jaśniej -Coś by sie jeszcze znalazło ale nie pamiętam już
Na pokładzie są dmuchawa elektryczna i ogrzewana tylna szyba dołożony woltomierz Mera lumel dedykowany do 126p (mam jeszcze obrotek do kompletu ale nie podpinałem dorzuce jak sie ktoś skusi) pozatym wszystko z osprzętu sprawne nawet spryskiwacze działają. Komplet niezłych gum zimowych(na brzydkich felgach) i kiepskie letnie (na lepszych felgach) w sumie to felg bezie chyba z dziesięć?. Silnik pali od strzała, chodzi w miare równo, nie bierze oleju jak na malucha to każdy mówi że jest dosyć suchy. Ja go nie katowałem, mój dziadek wcześniej chyba też, mam nadzieje że jeszcze pośmiga. Skrzynia chodzi nieźle bo biegi wchodzą beż problemu i nie wyskakuja. Na kierownicy troche luzu jest (jak to w maluchu), nie mam porownania jak sie powinien prowadzić w sumie to nie nażekam, bo jak jeździłem kuzynowym to u niego była tragedia. Środek nawet ładny poza wykładziną (da sie wyczyścić), nikt przedemną o niego nie dbał a szkoda. Włożone są jakieś pokrowce na fotele widać będzie na fotkach. Pali w normie 6-7,5 jak jeżdźiłem na miejscu przynajmniej ostatnio. Akumulator stara centra 35Ah ale po miesiącu stania ostatnio odpalił bez najmniejszego problemu Rocznik 1991 przejechane ok 106tyś kolor bialy(niestety nieudolnie poprawiany). Uff ale sie rozpisałem jak jeszcze coś interesuje to pytać. Sprzedaje bo dostałem od ojczulka większe autko. Wiele nie jest wart ale szkoda mi przyjaciela na złom oddać. Cena jak mnie by interesowła to 250zł z felgami i innymi jakimiś częsciami (jakieś przeguby, tuleje do wachaczy, pasek do alternatora, pewnie coś sie bu jeszcze znalazło). Bez zimówek do dogadania. Aha przegląd sie skończył a ubezpieczenie jest do dnia 16-11-2009 Kontakt: GG 3092964, email karol.o87@vp.pl, tel 507521210 Do moderacji: Jakbym zrobił coś nie tak albo czegoś brakowało to prosze o danie znać jestem tu pierwszy raz. Pozdrawiam Karol
![]() |
Buszmenrally fiat 126p Kraków | 2009-04-14 22:47:17 wstępnie klepię |
Final F&F Wolny Słuchacz :) Ściera 2.0 Śląsk | 2009-04-16 13:02:04 drugi |
Buszmenrally fiat 126p Kraków | 2009-04-17 14:00:02 Niestety muszę odklepać, kumpel się wycofał, pzdr |
Final F&F Wolny Słuchacz :) Ściera 2.0 Śląsk | 2009-04-17 19:01:37 biore
reszta PW /GG |
Buszmenrally fiat 126p Kraków | 2009-04-20 21:55:38 i jak Final, wziąłeś go? |
Final F&F Wolny Słuchacz :) Ściera 2.0 Śląsk | 2009-04-21 06:42:37 biorę biorę, zaklepany |