Kombi 1.8 jak RS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam przeprasza, że piszę w tym dziale ale jestem zszokowany tym co zobaczyłem Kombi mk6 Nie Ghia. A elektryke na przodzie ma. Zderzaki jak od RS'a Spojler z tyłu. Fotole kubełkowe. A najlepsze jest to, że samochód był taki od początku. Co jest grane?

Ja Ciebie i Twojej wypowiedzi nie ogarniam. Wybacz. Piszesz zbyt chaotycznie.

[ wiadomość edytowana przez: DarasBB dnia 2009-03-24 21:41:40 ]

Co, gdzie, kiedy? Może jakieś linki czy coś. Auto raczej na pewno nie było takie od początku.

Wiem, że napisałem chaotycznie. Ale sam się dziwiłem. Tapicerka jest pod kolor nadwozia. I od początku jest prowadzona książka serwisowa. Więc jeśli by silnik był wymieniany to by było odnotowane. A wątpię, że ktoś zadał sobie tyle trudu żeby wymieniać dosłownie wszystko. Zgłupialem.

A nawet jak to co z tego?

Cytat:
2009-03-24 21:52:22, subsilver pisze:
Wiem, że napisałem chaotycznie. Ale sam się dziwiłem. Tapicerka jest pod kolor nadwozia. I od początku jest prowadzona książka serwisowa. Więc jeśli by silnik był wymieniany to by było odnotowane. A wątpię, że ktoś zadał sobie tyle trudu żeby wymieniać dosłownie wszystko. Zgłupialem.

Ale silnik 1,8 był w kombii seryjnie więc o so chosi?

Bardzo mnie zastanawia czy wychodził taki seryjnie bo bym szukał takiego ;P czy to poprostu jest jakaś omyłka.

Przecież nikt nie wpisze w papiery,że zmienił zdeżak czy tapicerkę.Ba nawet nektózy mają 1.3 bądź 1.6 w papierach,a pod maską 2.0.Jeśli to tylko wygląd zewnętrzny to raczej ktoś sobie zmienił,bądź była możliwość zamówienia takich dodatków i jest to rarytas prosto z salonu którego nie znajdziesz nigdzie indziej.

O to mi chodziło. Dzięki bardzo. Temat do zamknęcie. Pozdrawiam.

ale przeciez wychodzily kombiaki z pakietem xra tam tez polkubelki i 1.8 RDA jesli dobrze pamietam znajomy takiego ma w wersji fabrycznej

a może jakiś link bo oceniac coś nie widząc nic to wiesz

Cytat:
2009-03-24 22:13:58, ALLka pisze:
ale przeciez wychodzily kombiaki z pakietem xra tam tez polkubelki i 1.8 RDA jesli dobrze pamietam znajomy takiego ma w wersji fabrycznej

Dokladnie, miały półkubełki, światła RS'owe, zderzak przedni RS'owy, lotkę z tyłu, elektrykę. Przecież nawet są nakladki na tylny zderzak typu RS Line w stylu jak te w RS'ie mk5.

Cytat:
2009-03-24 21:57:22, subsilver pisze:
Bardzo mnie zastanawia czy wychodził taki seryjnie bo bym szukał takiego ;P czy to poprostu jest jakaś omyłka.

Wychodziły w serii ale w Polsce to nie wiem czy trafisz na takiego rodzynka. Nawet w Niemczech cieżko znaleź takiego cudaka.