[S] AMORY BILSTEIN B6 LADA/FSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,mam do sprzedania amory przód i tył LADA/FSO.BILSTEIN B6-cena 350zł.za sztukę.W tej chwili dostępny przód i tył !!!.Oczywiście amory są fabrycznie nowe.INFO priv lub 500146001

Panowie dziękuję za bardzo duże zainteresowanie się moim ogłoszeniem i jeszcze raz przypominam że amory są od LADY przód numer BILSTEIN B36-0446 a tył B36-0453 ale po lekkich przeróbkach pasują do FSO.Sprawdziłem to na "sobie".Amortyzatory do FSO 125p mają numery przód B46-0549 a tył B46-0559 i nie kosztują 350 zł ani 500zł jak to informował mnie ktoś na priv.Koszt amorów do FSO na tą chwilę to minimum 900zł sztuka!!!!! W Inter Carsie cena detaliczna szt. 1050 zł. Za 900 zł mogę oczywiście załatwić każdą ilość amorów extra dedykowanych do FSO

a jak przerobisz górne mocowanie tylnego amorka na szpilke?
w ładzie jest oko pozatym skok jest zupełnie inny
pozdr

Winiar , ale u Ciebie bile do kanta chyba taniej niż 900 szt bez promocji ? nie ?

Cytat:
2009-04-17 21:10:37, Blady pisze:
Winiar , ale u Ciebie bile do kanta chyba taniej niż 900 szt bez promocji ? nie ?

u mnie mogą być po 700zł/szt

Blady to kup u Winiara po 700 i nie wpieprzjcie się w moje ogłoszenie oki.

wiesz , pewne uwagi merytoryczne , którymi podzielił się Winiar , mogą mieć znaczenie dla potencjalnych kupujących . trudno to nazwać "wpieprzanbiem się" natomiast przeglądając ogłoszenia dot. amorów bilstein można znaleść dedykowane do 125p ciut taniej niż 900 zł sztuka (nowe) , właściwie to zainteresowani sami sobie poszukają . nie "wpieprzam się" już

wiesz , większość z nas sama dłubie przy autach lub zna sie na tym więc oferowanie amorów po zawyżonych cenach jest niestosowne i świadczy o Tobie , wiem że z dostępnością jest licho ale to nie jest powód żeby sztucznie zawyżać cene rynkową

specyfike tego forum już chyba poznałes więc czego sie spodziewałeś ?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Oki,masz rację uwagi Winiara są merytoryczne,miałem napisać nie wpiepszaj się i miało dotyczyć to Ciebie ale się pomyliłem .Napisałem że amory pasują po przeróbkach-a przetestowałem to na własnej skórze,jeźdzą w moim FSO.350 a 700 to jest lekka różnica.Napewno nie są tak dobrane jak oryginał ale dają radą.A jak ktoś ma mniej kasy to ta oferta jest dla niego.

myślę że Mar125 nie bedzie zadowolony z tego w jaki sposób sie do niego zwracasz , w końcu jest tu prezesem , a "nie wpiepszaj się" to nie zbyt miły zwrot ... możesz ładnie poprosic , ale tak bezpośrednio do prezesa ... nie ładnie ...

Mar masz na myśli że cena 350 zł za amory które tu sprzedaję jest duża ???? bo nic innego nie było w ogłoszeni.Ja nie mam amorów do FSO po 900 zł napisałem tylko po ile widziałem w cenniku firmy BILSTEIN cena jest sztywna w EURO wystarczy ją przeliczyć na złotówki i jest wynik.Znalazłem właśnie tańszą alternatywę i podzieliłem się nią na forum,po czym zostałę zrypkę

Nie Blady to nie wpieprzaj sie to było do Ciebie

aaa , do mnie ... dobrze , bo myślałem że coś ci się "popierdoliło" , ale tak to ok

Cytat:
2009-04-17 21:06:01, winiar7 pisze:
a jak przerobisz górne mocowanie tylnego amorka na szpilke? w ładzie jest oko pozatym skok jest zupełnie inny...

no wlasnie ja tez sie zastanawiam jak sie takiego amora przerabia?