[s]Rozne Graty do DOHC: Skrzynia, glowice, blok....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie mam rozne graty, zainteresowanych prosze o priv w sprawie danej czesci postaram sie opisac w miare dokladnie, nie mialem niestety miarki zeby zmierzyc cylindry czy zawory (blok i glowice pochodza od 2.0, ten dol silnika obraca sie leciutko, jest zmeczonmy czasem, podobno byl skladany na nowych gratach, ale nie znam zadnych wymiarow). Co do cen, hmmm niestety nie mam za bardzo konkretnych propozycji, jesli ktos cos zaoferuje na priv to wtedy powrzucam jaka cena i tyle, oto foto:

Ceny by sie przydały

stasiek ceny maja byc,jak nie to usune temat, taki regulamin i Ciebie tez dotyczy.....

ok wiec hmmm.

wal przerobiony pod skrzynie ze 132 ze skosnym dragiem 100zl

glowica w stanie dobrym kompletna 200zl

glowica zapuszczona 50zl

skrzynia biagow 130zl (nie znm faktycznego stanu)

oryginalna lapa skrzyni biegow z poduszka od 131 60zl

blok z tlokami walem itd itp nie wiem z 300zl.

łup

bylbym zainteresowany tym blokiem z tlokami ale nie w tych pieniądzach...

Kosa zaproponuj cos na priv ceny byly podawane dla nadgorliwych faszystow, pisalem ze ciezko mi to wycenic, zaproponuj cos i sie dogadamy.

Stanisławie kochany nie macie takiej blachy co idzie miedzy skrzynie a silnik od dołu?? i Zasłania koło zamaszyste??

Nie wiem, rzeczej nie, ale jesli mam to szt 1, wiec mam jedynie dla siebie. Pozdro 600

up.

Możesz sprawdzić jakoś wymiar tłoków? Jaki garb i czy sprzedajesz osobno blok i tłoki czy raczej w komplecie ?

moge rozebrac, przy najblizszej okazji jak kubolku bedzie brak miske, to moge pomierzyc wszytsko.

jak pomierzysz to mozemy cos ponegocjowac

zgadzam sie z tym i jak by co jestem drugi.

stachu musi sprzedawać bo nie ma za co zalać do bety

Tak to jest frunk shwajcaren poszedł i lipa

Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie mam w kredycie to raz a dwa, fiat wraca z lakierni niebawem, miejsca im wiecej tym lepiej, pozatym nie mam w zwyczaju przechowywania nie potrzebnych gratow "bo moze kiedys sie przydadza"

pokaz lepiej te tloki i blok

Cytat:
2009-02-18 09:44:12, stasiu pisze:
Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie mam w kredycie to raz a dwa, fiat wraca z lakierni niebawem, miejsca im wiecej tym lepiej, pozatym nie mam w zwyczaju przechowywania nie potrzebnych gratow "bo moze kiedys sie przydadza"

hehe...
Ale ja takiej aż graciarni nie mam

Zobaczymy jak to fiat będzie wyglądał.

ruszylo sie cos w temacie?

Ruszyło tyle, ze caly blok sprzedany, bylo to chyba 1.6 z tlokami 84mm i garbem na tloku okolo 6,5 mm.