| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-14 23:50:24 szyba powinna pasowac, przekaznik konieczny, ae konkretow nie potrafie podac, bom w elektryce nie uczony.
radzilbym natomiast DOKLADNE obejrzenie szybyu przed kupnem - lubia miec pekniete przewodniki i grzeje np. co tzreci. Nawet lupa bedzie p[omocna - wtedywszystko wylapiesz.... Konektory tez sprawdz, czy nie lataja... no i zycze milej zabawy z wpychaniem klina w uszczelke. Jak wiesz, niedawno to przerabialem razy dwa. Jak bedziesz chccial do tego rady, pisz! |
pawel_krakow | 2003-09-15 14:45:03 Dzięki Adaś!
Ale mimo wszystko nie wierze w swoje możliwości Paweł |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-09-16 01:44:15 szyby pasują od wszystkich klasycznych modeli ład natomiast jeśli chodzi o kanta to już jest mały problem bo ta szyba jesr o ok 2mm wyższa i nie zabardzo chce wejść - wiem bo mam taką w swojej to panowie w auto szybach męczyli się ze dwie godz. żeby mi ją włożyć bo sam nie dałem rady i skończyło się podcinaniem uszczelki ale weszła i nawet nie leci , natomiast jeśli chodzi o kupna szyby to odradzam szyby ze szrotu lepiej nową ja kupiłem na szrocie to żaden pasek nie grzał chyba że sprawdzą na miejscu ale ja za tą szybę od kanta zapłaciłem 140zł (nówka) tyle że mówie mały problem z włożeniem bo ładowskiej nie mogłem trafić nowej |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2003-09-16 02:28:14 A wlasnie mam pytanko, ktos kiedys wspominal o jakims kleju do sciezek - u mnie niestety grzeje tylko co 2 sciezka - jak sprawdzic w ktorym miejscu jest przerwana??? Jakis miernik czy cus? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-09-16 12:40:14 Soop - sprawdzic mzoesz empirycznie przy pomocy lupy Mi nie grzeja 2 środkowe, bo zarysowalem nartami |
adam_p1 WAZ Lada 2106 Wrocław | 2005-05-08 13:41:28 ja w swojej 2106 nie mam podgrzewania tylniej szyby... ;/ |