(mk6)szyba przednia grzana-po ile????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z klubowiczy orientuje się czy poza serwisem kupię taką szybę????? Czy jakis producent poza orginalem takową produkuje????
Niestety mam do wymiany ,spoko z OC kolesia a że niewiem to pytam

w Łodzi w zakładzie ktory zajmuje sie Auto Szybami, to koszt 600zł (pytałem o nią jakies 5 miechów temu) jak chcesz jest to niedaleko mnie to moge jutro podejsc i zapytac i jak cos dac ci namiary na nich

Cytat:
2009-04-29 21:08:36, plutolodz pisze:
w Łodzi w zakładzie ktory zajmuje sie Auto Szybami, to koszt 600zł (pytałem o nią jakies 5 miechów temu) jak chcesz jest to niedaleko mnie to moge jutro podejsc i zapytac i jak cos dac ci namiary na nich

nie ma takiej potrzeby jutro bedą już taką sciągac w takim razie wazne ze jest ,no i zobaczymy co powie ubezpieczalnia na opcje orginalu,bo co mni eto ze komus kamyczek z pod koa polecial.
ale dzieki za odpowiedz

szyby grzane zielone do esa robią 3 firmy:
-Jaan
-pilkington
-saint gobain
Najtaniej znalazłem właśnie w pilkington'ie...chyba coś około 500-600, ale z gwarancjami na same szyby i na jej grzanie jest różnie...
PS: a widzieliście grzaną szybę zielona i z przyciemnionym paskiem u góry?

nowa szyba w serwisie 1200 plus uszczelka 200
w zamieniku 560,szkoda zgłoszona i zobaczymy jak mi ubezpieczalnia ustosunkuje się do tego

[ wiadomość edytowana przez: RemikGT dnia 2009-04-30 08:39:37 ]

Cytat:
2009-04-29 21:16:27, RemikGT pisze:
bo co mni eto ze komus kamyczek z pod koa polecial.

Dobrze,ze na mnie nie trafiles bo fakt faktem kase bys dostal,ale nie z mojego OC na pewno

Jakby Ci oryginal policzyli to fajnie,troche kasy by zostalo na inne mody

surec

Ostatnio szukałem grzanej i z pasem w naszych stronach (wymieniłem szybę ze względu na widzimisię), ale strasznie ciężko ją dostać. Obdzwoniłem chyba wszystkie firmy. Ponoć wyszły z produkcji, ktoś tam miał i obiecał mi ściągnąć za ok. 700 zł. W obliczu dostępności grzanej bez pasa (Saint Gobain) za 350, zrezygnowałem. Pas sobie kupię na Allegro, jeszcze nie oszalałem.

Cytat:
2009-04-30 07:41:32, surec pisze:
PS: a widzieliście grzaną szybę zielona i z przyciemnionym paskiem u góry?

ja widzialem i nawet taka posiadalem w escorcie MK5:p jakies rok temu sciagnolem od naszych zachodnich sasiadow na czesci MK5 w wersji GHIA.mial ogrzewana przednia szybe z paskiem przeciwslonecznym el.szybki.szyberdach no i klime. co dla mie bylo szokiema najlepsze to to ze go kupilem za 1500zl a sprzedalem za 3000zlHEHEHE

ja wiem, że jest takowa, bo mam taką...ale potwierdza się, że ciężko ją dostać...

Ja swoją znalazłem za 150zł (używana) w Poznaniu.