Jestem nowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć, jestem nowy i chciałem się przywitać.
Mam Omę Caravan B 3.0 i właśnie walcze w niej z instalką LPG .
Żałuję, że nie mogłem być w Augustowie , to tylko 100km ode mnie, ale praca, praca praca .

Pozdrawiam wszystkich

Kolejna emfałka, to już prawdziwa inwazja jest
Z gazem to powalczysz dotąd aż go nie wytargasz z Bestyjki a co do LOB Party to żałuję chyba jeszcze bardziej niż Ty, no cóż, powdy organizacyjno - prawne

Witaj

fajnie że przybywa nowych zwolennikóe Bestii
w Augustowie było super !!! byla również Oma z Twojego miasta,
ale już wkrótce miejmy nadzieję spotkamy się ponownie

pozdrawiam Sagittario

[ wiadomość edytowana przez: sagittario dnia 2003-08-12 22:03:10 ]

Witam nastepnego zwolennika Bestii,a zwłaszcza ziomka mojego rodzinnego miasta Łomża .Teraz jest już nas dwóch Żałować to na pewno jest czego ,ale mam nadzieję że na następny zlot będziesz mi towarzyszył swoją bestią .Podobno następny zlot na jesień(wrzesień,październik) w Bełchatowie. A tak poza tym w których rejonach miasta się obracasz?

Pruszam się wszędzie - taka praca. Ale jak ostatnio jeżdże po Łomży to wskaźnik wzrostu liczby Omeg za ten rok to chyba z 500% .
I widziałem u nas tez jakąś nową MV6.

Co do LPG to na razie jest w miarę OK. Mam instalkę SGI Elpigazu; muszę w niej jedynie zmienić wtryskiwacze bo nie wyrabiają się na wyższych prędkościach.

LuKu

Witam
Nie ty jeden kolego! Ładne autko, choć w mej pozaokrąglanej Omesi jakoś tak przytulniej
Vincent

Witam serdecznie, życze bezawartjnej jazdy, bo przyjemność z zarządzania takim stadkiem konikow nie podlega dyskusji.
Do zobaczenia na kolejnym LOB PARTY.
Janusz

Witam kolegę też jestem prawie nowy -- ale zaczyna mi się tu podobać jestem pasjonatem omegi (cóż można na to poradzić) jeszcze raz witam :)

Witam witam
Kolejny V6 to dobrze ,średnia moc w klubie rośnie

Witam ziomka!!

dlaczego ziomka?? ponieważ pochodzę z Ostrołęki.

p.s.
Jednak ta choroba rozwija się szybciej niż sars

Pozdrawiam Serdecznie!

witam witam
miło, że - jak wspominał Cleber - średnia moc w klubie rośnie, ale toż to c a nie b jak napisałeś, chyba że posiada taki dobry kamuflaż??
hmmm.. ale kamuflowanie wszystkiego od zderzaków począwszy na zagłówkach skończywszy byłoby perwersją. Napisz więc troszkę więcej o swoim autku

pozdro

Cytat:
2003-08-12 20:57:21, Mateo32 pisze:
Witam nastepnego zwolennika Bestii,a zwłaszcza ziomka mojego rodzinnego miasta Łomża .Teraz jest już nas dwóch Żałować to na pewno jest czego ,ale mam nadzieję że na następny zlot będziesz mi towarzyszył swoją bestią .Podobno następny zlot na jesień(wrzesień,październik) w Bełchatowie. A tak poza tym w których rejonach miasta się obracasz?

Filip: ja równiez witam choc tez jestem nowy;p

dArti to jest Omega B tyle że wersja 2000