TRASA - Wwa- PRZEMYSL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chłopaki jak najlepiej jechac z wawy do przemysla

samochod do 3.5t zajebany kruchymi cementowymi odlewami

chciał bym dojechac jak najszybciej ale musze jechac babrdzo bardzo przepisowo ze wzgledu na punkty rozdawane przez smerfy

Możesz tarasić przez Lublin, ale droga z Lublina do Biłgoraja raczej nie rozpieszcza.

Druga opcja to przez Radom, Opatów, Nowa Dęba, Rzeszów, Jarosław i Przemyśl, tutaj jest raczej równo za to będziesz miał trochę robót drogowych no i generalnie ta trasa jest trochę dłuższa

Może i nie rozpieszcza ale w sumie tylko kawałek za Zieloną jest nędzny a tak to da się normalnie jechać i ruch z reguły nie duży.

no własnie pierwszy plan to przez lublin bo blisko ale potem nie znam drogi a podejrzewam ze wiekszosc to 90 i 50

znow do radomia jest piekna 2 pasmowka na ktorej chyba jest 110 a potem to tez dla mnie wielka nie wiadoma

nigdy nie jezdziłem w tamte rejony zupełnie nie znam dróg i ich jakosci

najgorsze jest to ze jumper ma strasznie dupowate przednie zawieszenie ktore ciagle dobija na byle nierownosciach a ja musze dowiesc odlewy w całosci

Wal przez Lublin, przez Radom Cie kur...ca trafi. Poza tym przez Lublin dużo szybciej. A ograniczenia masz wszędzie. Zakryj przednią blachę jakąś folia, w razie siusiaków powiedz że się przykleiła i jazda

ta latwo mowic mam OCZKO a na chlebek zarabiam jazda

eeee tam pierd*lenie. Ja zawsze smigam na Kozienice --> Sandomierz --> Stalowa Wola --> itd.... Jest gładko, położyli nowy dywanik na tej trasie. Generalnie walisz wzdłuż Wisły - Jest jeden moment nie pamietam gdzie teraz, gdzies w woj. Świętokrzyskim, że tniesz pod górę, potem w dół, jakieś zakręty itp., potem w takim "dołku" jest poprzeczny uskok i tam trzeba zwolnić bo dobija.... a tak to git.... jak przypomnę sobie nazwę wiochy, dopiszę

-----------------
http://plepleple.pl