RosT Jedyny,wiecznie zywy;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze nie goscilem tutaj wczesniej chcialbym przedstawic mojego maluszka ktory jest nie tylko zwyklym samochodem ale tez moim najwiekszym hobby.

Jest to juz moj ktorys maluszek ale pierwszy z ktorym poszedlem w tak ekstremalna strone

Co w nim zrobilem generalnie to co widac na foto. Zawieszenia i innych prostych i znanych spraw nie bede rozpisywal.

Oto kilka zdjec z ostatnich paru dni.

W planach jeszcze wieksza gleba i w koncu musze zalozyc alufelgi

haha fiszer, ty tutaj jak chcesz dłużej zagościć to musisz się przyzwyczaić do specyficznego poczucia humoru, docinek, niewygodnych pytań itp.

Nie przepadam z Rostami, ale ten mi się podoba. Widzę konkretnie podeszłeś do tematu - nie wystarczyła Ci jak innym zardzewiała maska

Co to za fela? Ile cali?

całkiem "przyjemny", ale jak dla mnie mógłby wyglądać bardziej "naturalnie", bo te "upiększenia" są jakby trochę nachalne.

np. czemu wszystkie rosty mają krzywo tablice rejestracyjne? I czemu aż tak nachalnie krzywo?

Łatki na zderzaku też takie trochę na wyrost, ja bym zrobił to tak, jak się w istocie fachowo drutuje, czyli tak, żeby nie było widać że jest naprawiane, przez co w istocie wychodzi jeszcze gorzej niż niekamuflowanie naprawy - w myśl powiedzenia "życie jest ciężkie, a potem się umiera"

Fajnie że nie ma szachownicy i czerwonych felg.
i mogłoby być więcej rdzawych zacieków jeszcze!

i wlew paliwa trzeba koniecznie zalać paliwem i przykurzyć, a na przedniej szybie powinno pojawić się okragłe pęknięcie od kamienia.

Ja też chce rosta

Cytat:
2009-04-19 00:43:24, nds pisze:
Ja też chce rosta

Chcesz mojego kaszla?
Te tablice rej tez mnie wkurzaja

nds i tu Cie zdziwie przedni zderzak pochodzi z maluszka,
którego kupiłem, starszy pan: leśniczy gdy pękł mu zderzak zakleił
go właśnie kawałkiem skóry na nity.

Jestem dumny z tego, że byłem prekursorem tego stylu, jak i rat-looka w Polsce. Wtedy się ze mnie śmiali

-----------------
http://plepleple.pl

na żywo przykuwa oko , zwłaszcza tą malutka beczułką ładnie zardzewiały

Ładna galeria zdjęć.

gut szit

Cytat:
2009-04-19 02:12:50, el_comendanto pisze:
Jestem dumny z tego, że byłem prekursorem tego stylu, jak i rat-looka w Polsce. Wtedy się ze mnie śmiali

To fakt, jak el miał rosta, to wszyscy obecni piewcy tego stylu wchodzili na dywan po drabinie

Taki maly up.

Tak autko wygladalo pare dni temu

A tak wyglada obecnie

Kurde jaki fajowy

fiszer bedziesz na sosinie?
zajebisty chce go dotknąć

ja wiem tylko ze to w ten wek nie wiem o ktorej i gdzie dokladnie

od czego ten daszek ? trabi ?

ale parch , taki samochód się myje ?

Cytat:
2009-05-21 21:56:14, fisher1 pisze:
ja wiem tylko ze to w ten wek nie wiem o ktorej i gdzie dokladnie