[s] [o] graty do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do zbycia parę klamotów do malucha:

Tylna szyba do KLASYKA, bez ogrzewania, hartowana, mam do niej zwykłą starą uszczelkę (bez chromu) - 40zł

Boczne tylne szyby z grubego poliwęglanu lub pleksi (nie wiem co), wkładane w uszczelkę, razem z uszczelkami, przezroczyste, od środka pokryte jeszcze niebieską folią zabezpieczającą - 50zł za komplet

Tylne szyby przyciemnione niebieską folią, boczne uchylne, z uszczelkami - oddam za darmo

Tylne boczne szyby przezroczyste, z uszczelkami, nie uchylane - za darmo

Uszczelki drzwiowe - za darmo

Rozrusznik na tzw katapultę, stan nieznany i inne części widoczne na zdjęciu - za darmo

Szyby szklane raczej odbiór osobisty, inne rzeczy jak komuś potrzebne mogę wysłać za koszty przesyłki i pakowania.

Rozrusznik na tzw katapultę klepie

Dobra pavlus, nie wiem czy działa ale w najgorszym wypadku wyrzucisz na złom

I tak pójdzie do przeglądu Napisz mi priv gdzie kiedy mógłbym go odebrać.

wyslij mi na priv/gg nr konta,dane do przelewu i koszt wysylki uszczelek drzwi

bierzcie szyby bo inaczej będę musiał je wyrzucić a szkoda

Tylna szyba z uszczelką sprzedana. Aha i jeszcze jedno, jak ktoś coś chce i chce odrazu odebrać to najlepiej dzwonić: 505-505-700 bo na necie to dopiero wieczorami bywam i to nie zawsze.

Mam jeszcze komplet takich plastikowych listewek którymi montuje się wykładzinę do progu wewnętrznego a zarazem dociska ona uszczelkę drzwiową u dołu - za darmo

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2009-01-23 21:23:55 ]

No więc zostało jeszcze tak:
-tylna szyba niebieska - darmo
-boczne tylne nieuchylane przezroczyste z uszczelkami szklane - darmo
-listewki do montażu wykładziny do progu- darmo
-plastiki które są na zdjęciu - darmo
-boczne tylne z uszczelkami z poliwęglanu lub pleksi (nie wiem co to jest ale grube jak zwykła szklana szyba a lekkie) - 50 zł za dwie

GG: 4412567 Tel: 505-505-700

up

Uszczelki drzwiowe jeszcze aktualne Też jestem z Krakowa to bym sobie odebrał a może jeszcze coś dokupił Ciekawego.

Ktoś chce coś z tych rzeczy widocznych na zdjęciu?

-Kolumna kierownicza - 30zł
-Blacha lewa zaspawana - 30zł
-Blacha prawa wycięta - 20zł
-Dźwigienki klasyk - 10zł

Plus koszt wysyłki. Co do cen można się dogadać.

ceny jak najbardziej do negocjacji