[S] felgi ATS 7*13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam 4 felgi ATS Classic 7*13 et3 z oponami 195/50/13. Stan opon średni, ale spokojnie jeszcze pojeżdżą, stan felg - bardzo dobry - prościutkie, ładne.

Tutaj zdjęcie jak je kupowałem od Bladego

Tak wyglądały na Elvisie:

a kosztuja :>?

cena 1000 zł, inne propozycje na priv.

Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2009-05-07 15:36:39 ]

up

wiedzialem ze tak bedzie.....

tzn? po prostu chce sprzedać felgi

przypomniec Ci co mowiles o tych felgach przy sprzedarzy elvisa ??? to samo co o elvisiek rok przed sprzedarza....

a opony to tam jakie są? zdatne jeszcze? bieżnik mięsny? bezpieczne?

Cytat:
2009-05-08 09:40:51, bimber1 pisze:
przypomniec Ci co mowiles o tych felgach przy sprzedarzy elvisa ??? to samo co o elvisiek rok przed sprzedarza....

ja też pamiętam ...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Panowie musicie zrozumiec ze rok temu nie wiedzial ze kleknie mu panewa w Reanult

Cytat:
2009-05-08 10:40:50, stasiu pisze:
Panowie musicie zrozumiec ze rok temu nie wiedzial ze kleknie mu panewa w Reanult

A nie korba bokiem

Stachu wymyśl coś nowego nudno jest

A co to za problem w dzisiejszych czasach kupic ATSy ? Nie żyjemy 5-6 lat temu gdzie zdobycie takich felg ( w takim rozmiarze ) graniczyło z cudem. Więc po co je trzymać jak cały czas są w obrocie.

Cytat:
2009-05-08 10:53:47, CEHU pisze:
A nie korba bokiem Stachu wymyśl coś nowego nudno jest

korebki to specjał twojego rarytasa w srebrze, nie ujmuj mu

Cytat:
2009-05-08 10:28:46, waco pisze:
a opony to tam jakie są? zdatne jeszcze? bieżnik mięsny? bezpieczne?

Waco stan opon jak na zdjęciach - można coś tam dojrzeć. Rokoko to to nie jest ale objeździć się spokojnie objeździ. W poniedziałek zrobię foty dokładne i wrzucę tutaj. Te felgi zmieniają całe oblicze auta - staje się jeszcze piękniejsze.

Teraz narzekacze - życie to nie bajka, felgi leżą w ciepełku, a to nie jest naturalne miejsce dla nich felgi mają być na aucie i temu służą. Jak sprzedawałem fiata myślałem, że może w bliżej określonej przyszłości kupie jakiegoś klasyka. Jak zwykle życie pokazuje, że jest inaczej. Na razie nie widzę takiej mozliwości, co nie oznacza, że z mojej głowy zniknęła zupełnie wizja posiada jakiegoś zajebistego klasyka. Ale jak Koniu napisał - teraz już dużo łatwiej kupić takie coś, a będzie jeszcze łatwiej.

Felgi te naprawdę zmieniają oblicze auta Polecam.

Goorek zbiera pewnie na to:

Tytuł strony

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2009-05-08 16:21:02 ]

panowie nie spamujcie

up.

up

up

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-05-18 08:40:23 ]