MotoNews.pl

[ C BOX ] - co i gdzie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Niedawno wpadł mi w ręce oplowski C BOX do przechowywania kaset w samochodzie. Interesuje nas :
1. W jakich modelach opla był stosowany?
2. Czy był montowany fabrycznie? Jeśli tak to w jakich modelach?
3. Gdzie dokładnie (w którym miejscu) był montowany we wnętrzu opli?
4. W jakich latach był produkowany?
P.S.: Trafiliśmy na ślad jego następcy na cd-ki w Astrach 2.

Ja widziałem coś takiego w vectrze A 2.0 GT, na tunelu środkowym - między fotelami z przodu.

jesli chodzi o "szufladki" na kasety magnetofonowe, to były one montowane np w Kadett'ach E - na jutro mogę mieć fotki

Miałem takie coś w moim byłym , oryginalny GM-a. Montowany popielniczką w tunelu środkowym.

Bylibyśmy wdzięczni za wszelkie fotki przedstawiające zamontowane w oplach C BOX'y

Montowane były w Asconach C między fotelami z przodu.
Od 1984-88r fabryczna opcja wykończenia.
cbox

[ wiadomość edytowana przez: stas239 dnia 2009-05-12 21:10:58 ]

kokpit Kadett E - widać ten schowek za dźwignią zmiany biegów albo raczej przed

Dzięki za foto. Nie jesteśmy pewni czy to ten sam model ale ma te same szufladki na kasety. Czy ten na foto ma obok, z prawej strony, taka kieszen na duperele integralną z obudową boxa?

Moi drodzy. Wpadł mi w ręce jeszcze jeden C BOX. W przeciwieństwie do tamtego, który nadal mnie interesuje, ma szufladki 4 a nie 5 i są one nie w 1rzędzie a w 2 po 2. Mój pochodzi z OMEGI A ( CD ) i był zamontowany pod radiem. Nosi dokładną nazwę FISCHER C BOX. Pytania te same co do poprzedniego boxa.

[ wiadomość edytowana przez: deca dnia 2009-05-15 01:18:31 ]

Doszły mnie też słuchy ale z niepewnych źródeł, ze w niektórych oplach ( najprawdopodobniej w Omegach ) były C BOX'y montowane w podłokietnikach. Czy ktoś wie coś wiecej na ten temat? Czy są to tylko "podania ludowe"?

a mozna wiedziec co ten c box Ci tak glowie zaprzata?

Chyba się zakochałam

Cytat:
2009-05-15 21:34:36, deca pisze:
Chyba się zakochałam

w c box'ie