MotoNews.pl

XVIII LOB Party - Wiosna 2009

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

UWAGA UWAGA

Z niewielkim poślizgiem oficjalnie ogłaszamy zapisy na wiosenny zlot LOB.

Kiedy:
23-26 kwietnia (czwartek-niedziela) 2009r.

Gdzie:
Ośrodek "W sosnowym lesie" w miejscowości Międzywodzie ul. Szkolna 10 - nad morzem.

Do dyspozycji jest T E N ośrodek

a w nim duże murowane domki wczasowe z ogrzewaniem (elektrycznym) na ca. 150os położone w lesie sosnowym blisko morza. Parking zamykany na noc 50m od obiektu gratis, możliwość parkowania na ulicy obok ośrodka.

pokoje - szczegóły

cena zostanie określona dla każdego pokoju i podana wkrótce

ważne dla właścicieli czworonogów, ten ośrodek bez problemu akceptuje psiaki, jednak na wszelki wypadek trzeba posiadać ważną kartę szczepień. Psy na terenie ośrodka - na smyczy.

Rezerwacje:
Rezerwacje domków/miejsc WYŁĄCZNIE na priv u PiotrS do 8.04.2009, decyduje kolejność zgłoszeń.
Wpłaty w terminie do dnia 10.04.2009r. na nr konta podany przez PiotraS w odpowiedzi na priva.

Koszty pobytu:
Oprócz kosztów noclegu pobyt na zlocie jest płatny:
- 40zł klubowicz
- 20zł każda osoba towarzysząca powyżej 18lat
- 30zł każda osoba na lotnisku Śniatowo, która nie posiada wykupionego noclegu ale nas zna i przyjechała do nas „na lotnisko”.

ww. koszty pokrywają sobotnią imprezę na lotnisku w Śniatowie (1200), naklejki startowe na auta (~100), mięso na grilla, węgiel, piwo (~800). Szczegółowe rozliczenie zostanie przedstawione po zlocie.

Plan imprezy:

Czwartek:
Przyjazd (możliwy w godzinach popołudniowych), powitanie, wieczorem impreza.
Wszystkie wieczorne imprezy w oparciu o salę świetlicy + grille obok pod zadaszeniem

Piątek:
IV LOB Rally. Tym razem znowu nieco zmian, trasa raczej widokowo-turystyczna z pomiarem czasu podobnym jak na III LOB Rally – czyli nie wygra ten, który złapie najwięcej mandatów po drodze ale dla miłośników mocnych wrażeń zostanie przygotowany Odcinek Specjalny (czyli nie ma zmiłuj, pełen ogień na czas). Sporo fajnych miejsc po drodze, gorąco zachęcam każdego, by nawet w kilka osób na auto po prostu zwiedzili bardzo malowniczą okolicę. Zgodnie z zapowiedziami będą nowe ciekawe konkurencje (niestety zostałem przegłosowany i quady odpadły), trochę niespodzianek Was czeka. Szczegółowe info w czwartek przed rajdem. Ogólną trasę rajdu wrzucimy na 2 tyg przed rajdem.
Po powrocie z rajdu - wieczorna impreza

Sobota:
Mamy zapewnioną zabawę w godz. 10-18 na płycie lotniska Śniatowo. Organizację & zaplecze sprzętowe zapewnia Stowarzyszenie „Frontkick”. Co będzie: ścigi na ¼ mili z profesjonalnym pomiarem czasów przejazdu, kjs, slalom, konkurencje towarzyszące (lina, wiatrówka, pchanie omegi itp.); do tego agregat, nagłośnienie, mikrofon, namiot w razie deszczu, stoły, ławki. Szczegóły i zasady konkurencji, podział na klasy itp - omówimy bezpośrednio na lotnisku.

Wieczorem tradycyjnie ogłoszenie wyników wszystkich konkurencji, laury dla zwycięzców, mała licytacja, potem tradycyjnie gruuba impreza.

Niedziela:
Z trudem zbieramy się do kupy, uzupełniamy oleje wymieniamy zdarte opony, ostatni spacer po plaży i...
do zobaczenia już jesienią

lokalizacja ośrodka
Copyright by wsosnowymlesie

lotnisko Śniatowo:

Śniatowo (Google)
i
Śniatowo widok szczegółowy

Wszelkie pytania proszę kierować na priv do:

PiotrS – rezerwacje, noclegi, płatności;
Brutal, Ilku - Zaplecze gastronomiczno–alkoholowe;
Wiktorzi, Stahu, 7gsi – rajd, lotnisko.

życzymy jak zwykle dobrej zabawy

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2009-03-21 10:31:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2009-03-20 12:27:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2009-03-21 10:32:26 ]

To co.
Dwa miejsca poproszę

wyglada miodnie, jest kawalek, ale jak bedzie ladna pogoda, to na pewno warto
Ja takze two please
Co z psem?

z psami załatwione, zmieniliśmy ośrodek na bardziej przyjazny.

dajcie jeszcze chwilkę, szczegóły czekają na akceptację.

Wow,robi zaje...wrazenie To tak woli formalnosci ja tez poprosze dwa dorosle + dwa dzieci

Znam brdzo dobrze rejony. Wybór trafny.

Krótko i na temat !

Dobra robota
2 miejsca proszę

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2009-03-21 10:32:01 ]

ech szykuje sie za...ista impreza no i ten namiot na lotnisku, to jest to czego brakowalo rok temu, troche cienia wiec nie tylko w razie deszczu.
Pokoje tez niczego sobie, ale male ale - sa pokoje i apartamenty, dla nas jest jedno i drugie do dyspozycji w ramach tej ceny czy tylko pokoje?
Zauwazylem jeden mankament pokoi, nie ma lodowki!!!! Problem znany z jesiennego spotu.

w ramach zaplecza alkoholowego zapomniales o plynie hamulcowym pozbawiajacym hamulcy Gumbasa

[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2009-03-21 01:14:54 ]

Zapowiada się wyśmienicie.

Oczywiście jedziemy całą rodzinką. Poproszę apartament 3os. z aneksem kuchennym.

powoli zaczynamy odliczanie...

pytanie:

czy dzieci też liczyć jako dorosłą osobę?

chodzi o noclegi i żarełko

o psach piszecie a o dzieciach nie...

przecież sporo osób przyjeżdża całą rodziną a info na ten temat nie ma...

EDIT:
napisae jest iż za nocleg to 30 zł/osob/dobę
a co ze śniadaniami, obiadami? We własnym zakresie?
Jeżeli tak to czy coś jest w pobliżu... itd... itd...

[ wiadomość edytowana przez: marekcaramba dnia 2009-03-21 07:59:06 ]

Marek jeżeli chodzi o noclegi to nie wiem jeszcze, trwa ustalanie szczegółów.
Jeżeli chodzi o koszt pobytu poniżej 18 lat, free.
Tak robimy i tego będziemy się trzymać bo MY wszyscy płacimy za to by dzieci i młodzież dobrze się bawiła.

Szykuje się znwu zajefajna impreza, którą Ja tym razem muszę opuścić

Bawcie się dobrze!

Nie żebym Wam źle życzył...

te wizjonerki po prostu przewidziały nasz zlot

A jaki stan rezerwacji?

Hej

Już tradycyjnie dla podgrzania atmosfery i zintensyfikowania Waszych wszystkich przygotowań do zlotu. W szczególności „wyścigu zbrojeń” jak i nie mniej ważnych innych umiejętności.

Tu lista konkurencji:

1. „Najdłuższa trasa”

2. „Piękna i Bestia”

3. „IV LOB Rally”

4. „1/4 mili”

5. „K J S”

W których startując możecie stać się szczęśliwymi posiadaczami niżej zaprezentowanych trofeów.

Mayster, jak zwykle dałeś czadu
Już się nie mogę doczekać
No i ten wyścig zbrojeń rzekomy...
Kto się tu zbroi?
Pamiętajcie:
make love not war!
No, to wracam do składania silnika i odchudzania 3000...

a gdzie sokole oko?

Wlasnie dojechal stroiciel silnika - ale dlalej nie wiem o jaki Wyscig Zbrojen Wam chodzi

Słyszałem ze połowa polskich lotusów będzie na zlocie.

A jesli chodzi o WZ to byłem świadkiem jak wczoraj w senatorze dlubali w ECU .

ps.dzisiaj do konca dnia powinna być odpowiedź co do rezerwacji.