| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Campus Sympatyk Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2003-08-07 13:07:58 Taki jest tytuł pewnego artykułu.Niektore taksty sa przynajmniej smieszne.Zainteresowanych odsylam nazaklinaczy koni |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-08-07 13:18:48 tak z pewnoscia rozklekotany 20 letni kadet nadaje sie lepiej do przerobek niz 180 konna oktawka z ktorej bez wiekszych problemow mozna wykszesac kolejne 100 koni ....
troche sie interesowalem motorami ( nawet se prawko zrobiłem a1 ale to byłem maly i glupi ) i wydaje mi sie ze to jest fizycznie niemozliwe zeby gosc objechał takki sportowy motor koniec gdybania bo jeszcze gosc wpadnie do kraka i nam zagra na lotnisku jak na muzyka w 400 konnej bryce przystało ps wkoncu nie ma zeczy niemozliwych |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-08-07 13:58:51 może nie bedę się wypowiadał na ten temat, bo jeszcze bym kogoś uraził!! |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-07 21:58:27 "Streetracerzy wymieniają fotele na kubełkowe, czyli lekkie, za to niewygodne." - nie no po prostu paranoja, tak się składa że nawet mój stary wysłużony BiMarco jest o niebo wygodniejszy od seryjnego fotela, artykuł moim zdaniem nie oddaje tego co się dzieję w kręgach StreetRacers naprawdę, jakieś bajki, niekompetencja, co do samych ludzi którzy się w to bawią, to powiem tyle że znam dobrze dwóch gości z krakowskiego klubu Street Racers i nie mogę o nich powiedzieć złego słowa, tak samo jak o ich klubie gdzie ludzie są duuuużo bardziej zgrani niż nasz klub, to są maniacy tuningu mechanicznego i tak jak my kochają to co robią i należy to uszanować |
Campus Sympatyk Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2003-08-08 14:22:54
Tomy a mi sie zdaje ze on wogole pojecia niemial prowadzac ten wywiad.A co do kolesia to sie tak podjaral tym ze do dzis niemoze spac |
GeOff | 2003-08-08 18:51:48 Dokładnie tak.
Natomiast wierze że ściganci mogą się róznić , wiec mam pytanie o stronkę kolegów Konrada, chętnie bym zerknął jeśli mają. |
NeW Sympatyk Rally-Kraków 205 Rally Krakow | 2003-08-08 18:51:51 buhehehe dobry ten artykol ale na bajke na dobranoc dla grzecznych dzieciakow |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-08 20:15:21
www.streetracers.of.pl polecam poczytać ich forum gdzie można znaleźć parę całkiem fajnych tematów o tuningu mechanicznym |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-09 14:20:08
ponieważ w Krakowie ten klub nie składa się z gogusiów którym rodzice kupią dobre furki, tylko ciężko pracują na to co mają, część z nich jeździ seryjnymi wózkami a część "podrasowanymi" i startują np. w Modlinie gdzie osiągają całkiem dobre wyniki (patrz Jarek i Kisielisodd). Geoff a czy w naszych imprezach biorą udział tylko same rajdówki??? tu chyba głównie chodzi o adrenalinkę i sprawdzenie się na tle innych , nie??? pozdroofki |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-08-09 14:49:41
|
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-10 22:34:50 ehhhhhh nie chce mi się pisać ale parę słów napiszę....nie byłem, nie jestem i nie będe fanem tego typu zawodów.....chciałem tylko podkreslić że w tego typu zabawy nie bawią się same debile zarobasy, lecz również normalni ludzie dla których jest to pasja, hobby, i ja to szanuję. I przyznaję się że polewam z kolesi którzy przyjezdżają na pas swoimi wychuchanymi, pseudostjunigowanymi furkami i dają popis swoich marnych umiejętności...Lecz nie wrzucajmy wszystkich którzy nie zajmują się rajdami jak my, do tego samego worka...on nas też ludzie gadają że jesteśmy pojebani jak się jaramy rajdówkami zapier.....200km/h wąską drogą pomiędzy drzewami...każdy lubi co innego |
GeOff | 2003-08-10 22:47:54 Oki , to się rozumiemy w 100 % |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-08-10 22:52:14
tylko jechać te 200km/h wąską drogą pomiędzy drzewami jest sztuką i może sobie pozowlić na to ktoś kto posiada już duże doświadczenie, a do wyścigów na 1/4 mili potrzeba raptem wcisnąć na prostej i zmienic bieg takie coś potrafi wykonac nawet małpa z cyrku, no ale to szczegół |