[k] Sportowy wałek rozrządu do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem zainteresowany kupnem wałka w rozsądnej cenie najlepiej wraz ze szklankami - najlepiej 555, ale rozważę też inne rozsądne wałeczki np. typu 290, 295 Halczyńskiego etc. Czekam na propozycję.

mam ireco7
cena...powiedzmy 120zł

Jakieś ewentualne foty ? Masz może do niego szklanki ? Z tego co kojarzę to bardzo wysoki wałek, ale przemyślę.

kopia 555 cena 100zł bez szklanek
pozdr

Wczoraj dywagowaliśmy z Cechem na temat zasadności stosowania wysokich wałków przy nie w pełni doprężonych motorach i padło na to żeby jednak szukać wałka porównywalnego w charakterystyce do 385 Świątka (czyli powiedzmy,że 290 dalej aktualne) , ale jeszcze przemyślę sprawę kopii 555 od winiara i tak natomiast za ireco 7 dziękuję Madcar

up. Czekam na propozycję.

up. Dalej jestem zainteresowany zakupem

shabat wybrzydzasz i dlatego dalej jeździsz na serii
bierz 555 doplanuj i lala !

Cytat:
2009-05-08 08:16:27, shabat pisze:
Wczoraj dywagowaliśmy z Cechem na temat zasadności stosowania wysokich wałków przy nie w pełni doprężonych motorach i padło na to żeby jednak szukać wałka porównywalnego w charakterystyce do 385 Świątka (czyli powiedzmy,że 290 dalej aktualne) , ale jeszcze przemyślę sprawę kopii 555 od winiara i tak natomiast za ireco 7 dziękuję Madcar

true niedoprezony silnik z 555 nie ma sensu, lepiej 385

Widzisz Tabi - na tym niedoprężonym silniku i tak dostałeś baty jadąc Subaru Trauma nie

Swoją drogą dalej czekam na rozsądne propozycję wałkowo - cenowe.

mówie doplanuj ta ?

pfff odrazu baty... spróbuj teraz z moim skodżilakiem LPG

a tak ogólnie to mój silnik był słąbo doprężony, na 555 i kapetony darł
musze sobie kiedyś jeszcze coś takei zrobić...

up