MotoNews.pl

[K] Omegę B z manualem, 2.5 albo 3.0 pojemności

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Poszukuję Omegę 2.5 albo najlepiej 3.0l. Musi być to manual. Najlepiej po 1997r.

Z allegro wydają mi się średnie oferty. Może ktoś z użytkowników forum będzie niedługo chciał sprzedać swoja omegę.

pozdrawiam

ew. żółtek, 16k bez neg.

tak ja chce swoją sprzedać

Cena max to 15tys. roczniki od 1994 do 1999r . Najważniejsze to manual, sedan i V6.

Kolego ty czytasz w ogóle co inni piszą, czy chcesz, żeby Ci auto pod dom podstawić ?
Przecież Ci napisali,

może przeczytał i delikatnie zasygnalizował potrzebę rozpoczęcia negocjacji. No cóż, najszybciejsza B sedan w LOBie trzyma sztywną cenę

Nie rozumię w ogóle waszych postów. Poprostu ogłosiłem się na tym forum bo wiem, że najbardziej zadbane egzemplarze są właśnie wśród użytkowników.

Nie wiem co w tym złego...

Chodzi o to, że dostajesz dwie oferty a po chwili piszesz posta jakbyś tych ofert w ogóle nie czytał. Nikt nie ma do Ciebie pretensji, ot taki luźny komentarz.

Cytat:
2009-05-29 19:24:17, omegafan pisze:
Nie rozumię w ogóle waszych postów.

fakt, mój błąd. Rozwinę wypowiedź:

żółtek - moja omega, sedan, MV6, manual, zadbana, kolor żółty.
16k - ww. auto do sprzedania za 16.000 PLN
bez neg - bez możliwości negocjacji.

fotki tej omegi

to tyle

Cytat:
2009-05-29 22:45:28, 7gsi pisze:
fotki tej omegi to tyle

najlepsze to te ostatnie zdjecie . jakas taka do siebie nie podobna

Cytat:
2009-05-29 22:17:37, Wiktorzi pisze:
Chodzi o to, że dostajesz dwie oferty a po chwili piszesz posta jakbyś tych ofert w ogóle nie czytał. Nikt nie ma do Ciebie pretensji, ot taki luźny komentarz.

To kolego zauważyłem. Tylko poprostu chcialbym się rozejrzeć za innymi. Ze sprzedającymi kontaktuję się przez priv. Staram nie zaśmiecać sobie wątku.

Narazie jestem na etapie testowania i poznawania Omeg B, które są w moim mieście. Niestety ale ciężko o dobrą, w weekend trzeba ruszyć w Polskę. Ze sprzedającymi skontaktuję się na priv.

Cytat:
2009-05-29 22:45:28, 7gsi pisze:
fakt, mój błąd. Rozwinę wypowiedź: żółtek - moja omega, sedan, MV6, manual

Fajnie, że nawet sprężyny udało się kupić pod kolor auta
Tylko te amortyzatory jakieś oszczędnościowe - takie chude...
A ile LPG spala??
Ma filtr stożkowy i strumienice?? Bo jak nie to nie biorę

Cytat:
2009-05-31 23:33:18, ilku pisze:
A ile LPG spala?? Ma filtr stożkowy i strumienice?? Bo jak nie to nie biorę

LPG? Stożki? Strumienice?

Jak ktoś chce, to ja moge żółtego nawet na taki wyczyn przygotować, ale tuning kosztuje

Zna ktoś te auto? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8155696. Xenon bez spryskiwaczy i samopoziomowania. Czyli pewnie jakiś HID. Prędkościomierz nie działa, czyli pewnie modul pompy ABS, tak? Zderzak przedni też przygody miał.

Mam zamiar objerzeć to auto w czwartek, może ktoś już oglądał i powie czy warto robić wycieczkę.

pozdrawiam

założył 3 tyg temu gass i sprzedaje??

Dziwne to też. No bez zobaczenia na własne oczy też nie ma co osądzać.

Może zalożyl gaz i zaczęły się wielkie problemy. Cholera wie. Przez telefon to wiadomo jaka rozmowa

Stawiam na uszczelkę pod głowicą, takiego auta się nie pozbywa bo to ... nie ma sensu, nawet niech ktoś w rodzinie jeździ.
Poza tym na zdjęciu wydaje mi się za niski poziom płynu chłodniczego, zaczął znikać i dlatego do żyda.
Ja kupiłem podobnie.
Obym się mylił ...

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2009-06-02 15:36:52 ]

Ta omega ma tylko TID, (z tego co widac na zdjęciu), a koleś napisał na aukcji, że wyświetla średnie spalanie i inne. Mozliwe to? Nie znam się na tym. Niektóre omegi maja duże wyświetlacze a inne takie połówki.

pozdrawiam

gaz założony przez druciarza, wygląda fatalnie, rażący montaż

http://allegro.pl/item641073233_opel_omega_mv6.html

Tutaj kolejna omega. Przebieg coś duży i patrząc na pościerany drążek zamiany biegów pewnie ze 100tys km trzeba jeszcze dodać.

Musze chyba najść prezesa i od niego cukierasa wykupić .