[K][BR] Pilnie papiery na Fiata 125p z 1975r(kasacja)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ładny Fiat 125p trafił na złom, niestety został skasowany, jest szansa go jeszcze uratować pytanie tylko jak?

Na złom czy na autokasacje? Na złomie można go kupić po cenie złomu w danym punkcie a jeśli w auokasacji to trzeba trafić na"ludzkiego" właściciela by pomógł w uratowaniu auta tyle,że nie wiem jaka jest droga postępowania w takich wypadkach.W legendach PRL na TV Turbo pokazali,że można odzyskiwać auta przed kasacją!

można jak napisał hemi tyle że jedynie na żółte tablice...

ja wziołem takiego samego do stodoły - narazie czeka na lepsze czasy (choć pewnie zostanie rajdówką to i tak lepiej niż zostać konserwą/żyletkami )

poka foty - jaki stan?

ile gość ceni?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

dziwny troche... 75, czarne lampy zespolone i kratki, ale pas przedni stary do tego czerwona tapicerka - ogolnie wyglada ciekawie ja niestety mam tylko wrak '69

Fiat pewnie nie dostanie drugiego życia więc jak ktoś coś potrzebuje to pisac zanim sie będziemy nim golić

[ wiadomość edytowana przez: kopi dnia 2009-09-13 21:01:13 ]

klepie cala tapicerke jesli dobra, czyli boczki, klamki, korbki, podlokietniki, dywan, fotele, kanape, nakladki na progi aluminiowe
ile za calego jak stoi? bo byl bym chetny, nawet bez papierow. I nie poszedl by na rajdowke ani na zyletki.
Przyjechac mogl bym po niego bardzo szybko...

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-09-13 22:31:10 ]