Testowałem dwa specyfiki.
Pierwszy po wymianie przedniej szyby w firmie Szybex w Cze-wie. Imprezka kosdztuje 50 zł i z paragonem dają w ciągu roku kolejne nałożenie za free. Muszę przyznać, że szybka po 4 tyś bez żadnej ryski, wycieraczki wodę zrzucają dwa razy szybciej. Dokładnie zrzucają a nie ścierają. Na czystej szybie po przetarciu wycieraczek zostają małe kropelki i trochę to wku***a ale trwa to chwilkę więc da się pogodzić. Zakurzona szyba i prawie nie ma

Bez wycieraczek to faktycznie hardcore
Drugi specyfik testowany po kolejnej wymianie ( nie ma to jak pijany na masce

). Specyfik zwie się Niewidzialna Wycieraczka i kupiony został w markecie za 7 zł. Wystarczy na jakieś 3 lata

Efekt małych kropelek trwa trochę dłużej ale tak jak pisałem powyżej, to tylko na czystej szybie. Efekt ścierania prawie taki sam. Bez wycieraczek również hardcore

Po zastosowaniu trzymał pół zimy ale z lenistwa nie nałożyłem po raz kolejny i zaczęły robic się rysy. W ciągu tego tygodania nałoże na porysowaną i zobaczymy jaki efekt.
Zauwałyłem jednak fajny efekt. Taqm gdzie pryśniesz przez długi czas po zaparowaniu bądź przymrozku łatwo da się usunąć szron lub parę. Postawje coś jak gładki kawałek szyby. Następnym razem rozleję po powierzchnii i rozprowadzę jakąś gumową wycieraczką. Trzeba zalać całą szybe. Powłoka musi być rółno nałożona. Jak zrobię nampisze. Ale najlepszy test to zima