[126] Fiat 126 1976

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto mój Fiat 126 rok 1976. Od kupna położyłem nowy lakier "Beżowe Atico" i zmieniłem felgi na aluminiowe z epoki. To dopiero początek prac. Oto kilka fotek:

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2008-08-09 13:02:53 ]

bardzo ładny klasyk tak trzymać

Jak dla mine też spoko tylko lusterka i pseudolotnicze fotele do wywałki...

i tenm znaczek z duzego fiata czy ch.. wie z czego..sciagnijk bo w leb

Niestety nie posiadam orginalnego znaczka jak by ktoś miał zalegając to niech da cynk

Ten maluch jest...piękny! Podobają mi się coraz bardziej zadbane klasyczne maluchy

znaczki bywaja na allegro od 100-200zl

ja mam znaczek, ale nie sprzedam.
@ekjonar76, to co masz jest z tzw. wczesnego mr-a, gdzieś tak ok 79r, dość unikatowy bo zwykle były z czarną ramką.
odnośnie znaczków właściwych 'polski fiat' przy odrobinie szczęścia można kupić o wiele taniej, ja np. zanabyłem 'licencję' w -bdb stanie za 23zł na allegro trzeba szukać, czekać i mieć trochę szczęścia.

Co to za wydech? Zdejmij ramke z tablicy i naklejke terytorium... co to za wydech?

Powiem tak jak widzę znaczek na allegro to się rzucam zaraz na licytacje ale zazwyczaj nie mam szczęścia. Ten znaczek co ja mam miał niegdyś czarną ramkę Lepy niech będą , a wydech trochę inny niż powinien być? Nie tylko wydech ale i zapłon przestawiony na przyśpieszony. Przerobiony został gaźnik

Pozdrawiam

Witam! Dawno mnie nie było, maluch wygląda tak

A tak sobie odpoczywa
[/quote]
Pośmigałem i tak sobie dopoczywał

ładny - nie zepsuj go - ale lusterko dalej jakies fe

z fmp-u cię pogonili to tutaj przyszedłeś dobrze, że chociaż znaczek masz już prawidłowy.

jeśli masz prawo jazdy to przyjedź na spota do Kielc

Cytat:
2009-03-11 21:19:54, psychopata pisze:
jeśli masz prawo jazdy to przyjedź na spota do Kielc

Prawka jeszcze nie mam ale wpadne w wakacje

witam prosze o wpłate pieniażkow za glowice bambino czy ja musze w ten sposób sie prosić?!!!!!!!!!!

Ukradli mi e-mail i nie mam kontaktu. Proszę o dane na PW

zgłaszam brak zapłaty allegro!

Cytat:
2009-04-04 15:57:39, bambolla pisze:
zgłaszam brak zapłaty allegro!

Człowieku masz problem, zgłaszaj to do allegro do kogo chcesz a nie śmieć w każdym wątku.

A można?