MotoNews.pl

Kraków - spoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
umieściłem posta i znikł...
a pytałem tylko o spoty w Krakowie
????

Cytat:
2005-10-19 22:25:16, yvo pisze:
a pytałem tylko o spoty w Krakowie ????

właśnie dlatego znikł

No właśnie dlaczego nie ?!!!

Przecież OMEGA w Krakowie nie jest spalona !!!!!

Spocik w K.? :: chetnie wpadne moja Bestia..

To jak Panie i Panowie czyzby brakowalo Bestyjek w okolicy Krakowa???

[ wiadomość edytowana przez: trakerr dnia 2005-11-06 13:00:29 ]

Tak długo nikt tutaj nie napisał, że aż przestałem zaglądać a tu nagle ktoś się odezwał. W tym przypadku Pan TRAKERR- powitać

Może by tak w jakimś dniu zjechać się pod jakimś marketem albo jakoś tak co by wstępnie się zapoznać przed prawdziwym zlotem w letnie dni.
Co do braku OMEGI w Krakowie to stwierdzam że jeździ ich tutaj dużo ale chyba są cienkie kable z NETEM bo jakoś mało jest właścicieli OMEG na tym forum.

Pozdrawiam
Cię Trakerr

Czemu by nie? dopiero dzisiaj wygrzebalem ten watek zapoznac sie nie ma sprawy a w lecie jak sie poodrabiam z egzaminami to mozna wypic jakies male piwko

Powiedzcie tylko kiedy i gdzie, a postaram się być!!!
Chętnie bym poznał ludzi z miasta i okolic, bujających się Omegami!

Czemu nie jak najbardziej jestem za

Tarnów sie dołancza tym bardziej że siostra mieszka w Słomnikach pod Krakowem.....noooo na mapie to jest nad

Nie wiem czy nie za późno, ale czy byli by chętni zobaczyć się jutro w Krakowie, w restauracji w centrum Witek przy wylocie na Katowice o godzinie 15.00?, piszę o tym bo spotkanie organizuje Vectra Klub Polska oddział Małopolski, który organizuje Mój brat!
Zaproszeni są posiadacze Vectr ale i posiadacze większych sióstr.
Dajcie znać, jeśli by się ktoś zdecydował Chętnie bym poznał brać Małopolską przed spotem ogólnopolskim!

[ wiadomość edytowana przez: GrzesiekK dnia 2006-01-14 20:27:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: GrzesiekK dnia 2006-01-14 20:35:16 ]

Nooo w końcu ktoś tym postem się zainteresował.
To tak sobie myślę że wspólnie skrzykniemy się jak tylko zawita jakaś wiosna bo na razie to brrrrrrrrrr

Zima to nie problem!
Możemy się spotkać pod Witkiem, tak jak Klub Vectry i wejść później do restauracyjki w Witku. Spot Vectry trwał 3 godziny, a zjechało się ponad 20 aut i było bardzo przyjemnie (nawet mam zdjęcia).
Centrum Witek jest na wylocie na autostradę na Katowicę, więc może i ktoś ze śląska wpadnie! W restauracyjce można zając stolik na 30-40 osób, a miejsca jest dużo więcej, zjeść i wypić coś ciepłego też można, więc powinno być spoko!
Jeśli tylko by się znalazło paru chętnych, to mogę zająć tam stolik!

Jesli skrzyknie sie pare osob to chetnie podjade

Może właśnie najwyższa pora, żeby i w Krakowie zorganizować spocik, poznać się, pogadać...
Może w najbliższy wekend? Jest ktoś chętny?

Czyżby nie było chętnych na spot w Krakowie? Co jest z wami, wszyscy organizują a my co, nie? Czyżby brać małopolska nie chciała się spotykać?

sory, panowie, za późno zajrzałem tutaj
chętnie się dołączę, oby jakiś wspólnie pasujący termin ustalić
namówię może jeszcze dwóch kolesi. Jeden taki co, ma Omę B caravan białą, a drugi koleś z OFK który mieszka w Wieliczce
pozdro
he he.. właśnie znalazłem zdjęcia, które robiłem zeszłego lata pod "Witkiem" i umieściłem je w profilu.

[ wiadomość edytowana przez: orest dnia 2006-02-02 23:45:51 ]

No wreszcie ktoś się odezwał! Czekamy na więcej chętnych!

idzie lato wiec trzeba cos pomyslec o krakowskim spociku?

Jestem, jak najbardziej ZA!!!

No to róbmy w końcu ten zlocik gdzieś bo na gadaniu sie skończy.
Najlepiej sie spotkajmy gdzieś na otwartym terenie, nie zadne knajpy,a potem sie dopiero pomysli o piwku.

Apropo , jest tu kto z okolic Nowego Sącza?