Profi klucze - nasadki TORX - SPLINE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na jutro potrzebuję kupić kilka kluczy trzpieniowych TORX i SPLINE i nasadek ale nie w kpl.

warunek to mają się nie giąć/ukręcać jak te z tych marketowych dalekowschodnich kompletów.

dziś już trzy takie klucze zabiłem

tylko nie pisać, że są na allegro, albo gdzieś w jakiejś firmie na końcu świata, bo robota pali się w rękach i nie będzie oczekiwania na zamówiony klucz kilku/kilkunastu dni.

znam KINGTONY i są w moim miasteczku ogólnodostępne.
co jest porównywalne/lepsze ale ogólnodostępne?

Cytat:
co jest porównywalne/lepsze ale ogólnodostępne?

Ja po ukręceniu paru kluczy i nasadek... przestawiłem się na Jonnesway i jak do tej pory nie żałuję (mam jeszcze jednej firmy... nazwy teraz nie pamiętam ale spróbuję odnaleźc w garażu i wtedy podam jaka dokładnie to firma). Kupowałem pojedyńcze sztuki w zależności od zapotrzebowania (np. do górnych mocowań przednich amorków w A, do zawieszenia itp.), ceny nasadek około 8-15zł w zależności od typu, dostępnośc od ręki (albo przynajmniej ja tak trafiałem ).

pozdrawiam
Michał

Witam ja mam Neo oraz Topex te ostatnie z serii prof. nie wcale złe.
Patrz na rodzaj stali użyty do produkcji .

ja jakis czas temu zanabylem zestaw covala (taki w sumie market china) ale seria profi i powiem ci, że juz pare srub tym ukręciłem stosując zbyt długa rurkę przedłużającą a klucze wytrzymują

cała walizka kosztowała ok 300zł a jest tam prawie wszysko

polecam Snap-On i Mac Tools.dożywotnia gwarancja,najwyższa jakość wykonania.

kupiłem KINGTONY i TOPTUL.

wytrzymały dużo więcej niż yato czy jakoś tak

są całe i zdrowe po hartkorowym rozkręcaniu tytanowych śrubek

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2009-06-13 22:09:24 ]

Jeśli chodzi o narzędzia. Z pewnością w tej kwestii pomocne będzie zdanie Pabelo.

sss25 Klucze ładnie wyglądają ale mnie ciekawi co to jest na ścianie na tej zielonej tablicy?

A ja polecam IDG-Tools
Dożywotnia gwarancja, szwedzka firma, ja mam cały warsztat wyposażony w ich klucze.

Cytat:
2009-06-23 06:46:14, seweryn80 pisze:
sss25 Klucze ładnie wyglądają ale mnie ciekawi co to jest na ścianie na tej zielonej tablicy?

Pewnie "specjalistyczne" klucze, bliokady itp do LR