| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-06-11 10:33:17 Witam, mam pytanie w jaki sposob mozna sie dostac do lozysk z tylu? Mam w planie dolozyc troche smaru bo juz hucza (wiem ze trzeba wymienic ale niestety to dam rady w tym i nawet w przyszlym miesiacu). Nie wiem wlasnie co i jak i pokolei. |
pochlast Espero 1,8 CD [LPG] Legnica | 2009-06-11 11:48:20 Ściągasz koło, ściągasz bęben. Ściągasz blaszaną czapeczkę z piasty, wyciągasz zawlęczkę i odkręcasz nakrętkę dociskającą. Sciągasz piastę. Są tam dwa łożyska. Do jednego z nich nostaniesz się ściągając z jesdnej strony piasty gumową zaślepkę.
Polecam TEN zestaw przy okazji wymiany. [ wiadomość edytowana przez: pochlast dnia 2009-06-11 11:48:55 ] |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-06-11 18:36:16 tak wiec od poczatku: sciagam beben? jak?
potem jakies blaszki tz pewnie jakies srubki itp. Zeby nasmarowac lozysko musze odkrecic nakretke ktora go trzyma (bo sadze ze pewnie jest jakas) Jedynie doswiuadczenie z lozyskami to wymiana z przodu w maluchu. |