[BR/S] Kompletny swap 126p 899/903

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam na zbyciu caly zestaw 900 z mojego maluszka

w zestawie :
- flansza pomiedzy skrzynie 126p a silnik 900
- kompletne weze pod auto
- chlodnica na przod (prawdopodobnie regata)
- silnik cc 899 na wtrysku z kompletna instalacja Plug&Play swierzo po wymianie oleju i klawiatury (wszystkie kable, komp, czujniki, przekazniki itd itd, siedzi w tej chwili podpiety w aucie, odpala bez problemu)
- 2x silnik 903 fiat 127 (jeden kompletny, drugi chyba tez ale w czesciach)
- duzo roznych czesci (3 gazniki do 903 z czego 2 po regeneracji, rozruszniki, podstawki, naprawde jest tego duzo)
- skrzynia z bisa z przelozonym dzwonem
- belka do powieszenia tego silnika + pare roznych lap jesli ktos by chcial powiesic inaczej niz u mnie
- obrotek Lumel
- pewnie jeszcze cos sie znajdzie ciekawego jak sie znajdzie klient i przeszukam wszystkie szpargaly

cena? sam nie wiem, dlatego badam rynek, pozbede sie najchetniej w calosci

w najblizszej przyszlosci bede jeszcze mial pare gadzetow bo zakupilem ciekawego dawce organow z ktorego zabiore silnik a zostanie klatka, kubly, pasy, bilstein, tylko musze sie z nim troche obeznac, rozebrac go i obadac co tak naprawde w nim siedzi, pozdro

Interesowala by mnie chlodnica (daj foto i wymiary) jak cena.
Druga rzecz to klatka jesli ma papiery to jestem chętny (szukam raczej skrecanej).

chcialbym pozbyc sie calosci, takze narazie bede czekal na kogos kto by wzial wszystko, jak sie nie znajdzie chetny to sprzedam osobno, cena za calosc czyli w sumie 3 silniki i wszystko co potrzebne do wstawienia tego do 126p powiedzmy 1000zl do neg, pozdro