MotoNews.pl

[s] Paski na szybe "POLSKI FIAT" i inne epokowe lepy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pasek zewnetrzny 126p, 125p.

wzor:

Długość paska 135cm, szerokośc 10cm.

Paski są dłuższe niż szyba w DFie także po naklejeniu trzeba delikatnie przyciąć (jakby ktoś nie trafił w środek ).
Pasek jest lekko wygięty aby ładnie dopasował się do szyby.
Napis takiej wielkości aby zmieścił się na szybie z boba.

cena: 25zł z przesyłką.
zamowienia tylko na PW!
czas realizacji ok tyg.

W razie pytań > PW, GG.

Dodatkowo zbieram zamowienia na m.in. takie lepy epokowe:

PZM

FSO SPORT

Grafika klaksonu Monte Carlo

Mam też w projekcie inne epokowe lepy, ale aby ruszyć z tym potrzebuje ok 10 chętnych z każdej.

[ wiadomość edytowana przez: kjub dnia 2007-12-07 19:37:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: kjub dnia 2007-12-07 19:45:05 ]

[ wiadomość edytowana przez: kjub dnia 2007-12-07 19:55:56 ]

poszedł priv

W nazwie tematu dodaj [s]

narazie niemam kasy, ale do 20 sie wyrobie , wiec wstepnie byl wziol 1 pasek,PZMOT oraz MC.
I mam pytanie , czy niedalo by rady zrobic paska na szybe takiego jak tu tylko z 2 logami PZmotu?
I czy te paski sa przezroczyste w miare?

[ wiadomość edytowana przez: Pyksel dnia 2007-12-07 20:56:49 ]

bylbym zainteresowany POLSKI FIAT , MONTECARLO i PZM i oczywiscie dalej jakbys mial jakies ciekawe wlepki.

Czekam na rozwoj wydarzen.

PZDR

paski nie są przeźroczyste. to znacznie podnisloby cene i stoło sie nie oplacalne. 2 loga mozna przykleic po bokach, bo robienie indywidualnego wzoru tez podnosi koszta.

Ja bylbym zainteresowany pasem na szybe. Moznaby go osobiscie w krakowie odebrac???

Dobrze , że wreszcie ktoś się tym zajął , swego czasu Seru się tym bawił , ale jakoś to zmarło ....
Kjub , a moze by się dało całe paski na bok auta zrobić z napisem "Monte Carlo" , lub "Acropolis" , co Ty na to ??
A jeszcze takie pytanko mam , dało by się wstawić na ten pasek na szybe takie małe Castrole jak były w oryginale ??
Pozdro. Piotrek.

Cytat:
2007-12-08 13:59:04, Peyo125 pisze:
Dobrze , że wreszcie ktoś się tym zajął , swego czasu Seru się tym bawił , ale jakoś to zmarło .... Kjub , a moze by się dało całe paski na bok auta zrobić z napisem "Monte Carlo" , lub "Acropolis" , co Ty na to ?? A jeszcze takie pytanko mam , dało by się wstawić na ten pasek na szybe takie małe Castrole jak były w oryginale ?? Pozdro. Piotrek.

te napisy zdaje sie były ręcznie pisane więc bierz pędzelek i zrób jak w org.

ps Seru dalej może wykonać tyle ze cena w gbp a nie w zł

Castrole, czy loga PZM czy coś innego da rade zrobić na pasku, pytanie tylko za ile, bo są dwie opcje albo druk albo wycinanka, z doświadczenia wiem, że wycinanka droższa.

wszystko da rade tylko koszta. dla 1, 2 szt nie ma sensu!

przeciez do takiego paska jak jest mozecie sobie wszystko dokleic obok gdzie co chcecie i co chcecie
nawet pussy wagon

Ze sie tak zapytam jeszcze bo nie mam obecnie swojego wozu pod reka, moglby ktos podac mi szerokosc szyby przedniej w maluchu???

PZM (8x6cm)

cena 4zł

Polski Fiat (6,2x3,7cm)

cena 3,50zł (bez czarnego pola, to tylko projekt zeby pokazać jak to wygląda)

Monte Carlo (średnica 4cm)

cena 3,50zł

Lepe FSO SPORT narazie wycofuje z oferty, ale to do czasu

Przesyłka 2,50zł(priorytet)

Kto zamawia te lepy razem z paskiem na szybe za przesyłke nie płaci.

Paski wysyłam dopiero koło piątku!

ZAMÓWIENIA NA PW

a czy wlepki z logo Bilsteina w kilku wielkościach dałbys rade wykonać?? i oczywiście koniecznie fsosport

bilstein bedzie w szerokosci 10 i 15cm, ale to troche później

paski i lepy dostępne od ręki.

Biorę 2 sztuki. NA gg sie zgadamy i pod koniec tygodnia jakoś sie ustawimy i je odbiore

jak coś, jest aukcja

KLIK KLIK

Dochodzą nowe lepy:

Listek na boba
8x8,5cm

cena 4zł

Test długodystansowy Fiat 125p
11,5x6

cena 6zł

Stworek
10x12,5 łapki 5,5x3

łapki są odzielnie także mozna sobie przykleić je z boku lub pod spodem. cena za całośc.
cena 6,50 zł

łoooo
wujek miał takiego stworka na szybie brązowego malucha
biorę 2 sztuki może przez allegro