Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2009-03-10 12:12:06 korzystając z możliwości że jestem na tym forum od 2002 chciałem się zareklamować, a i wy napewno z tego skorzystacie
jestem przedstawicielem handlowym www.upc.pl i nie ukrywam że im więcej mam klientów tym lepiej ![]() CIEKAWOSTKI: każdy z Was kto ma teraz kablówkę analogową w UPC w postaci 60 kanałów, już za 3zł miesięcznie więcej, może mieć telewizję cyfrową z nowym dekoderem cyfrowym i o 20 kanałów więcej! niewiele naszych klientów o tym wie ![]() wielu naszych klientów posiadających u nas internet, niezdaje sobie sprawy z tego że płacąc tyle samo, może mieć znacznie szybsze łącze podpisując z nami nową umowę na kolejne 12 miesięcy ![]() jeśli masz u nas już telewizję i internet, możemy Ci przenieść telefon stacjonarny do nas z zachowaniem starego numeru telefonu, formalności z tym związane załatwiamy za klienta a mając u nas 3 usługi w postaci tv/netu/telefonu, płacisz w sumie za wszystko 20% mniej, co w efekcie daje taki rachunek jak byś stacjonarny miał za darmo ![]() jeśli na przykład jesteś teraz klientem Aster City, to gwarantuję Ci że dam Ci o niebo niższe ceny za to samo z czego teraz korzystasz w Asterze ![]() jest jeszcze mnóstwo takich niuansów... wszystkie formalności można załatwiać przeze mnie... macie pytania? pytajcie na GG, na maila, dzwońcie... |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2009-03-10 13:30:05 ta i dekoder cyfrowy z tendencja do resetowania sie w nocy ![]() Internet który potrafi w środku dnia zerwac połączenie na całym ośiedlu a panowie w obsłudze technicznej nie wiedzą dlaczego. Hmm cos jeszce napewno się znajdzie ![]() A i nie dbanie o stałych klientów ale to juz standard w wielu firmach. ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2009-03-10 13:44:03
faktycznie z dekoderami mieliśmy problemy ale tylko na początku ich wprowadzania... teraz już nie ma tego problemu... ale i tak to jest kropla w morzu w porównaniu z tym co dzieje się w Aster z dekoderami... ludzie z Astera masową odchodzą do nas właśnie ze względu na wyłączające się dekodery
ja akurat mam internet w innej firmie niż upc i tu też czasami od święta zdarzają się zerwania połączeń... to normalne... tak samo jak i czasami na osiedlach nie ma prądu... a tak na marginesie to jesteś pierwszą osoba od której to słyszę
od dbania o stałych klientów są własnie przedstawiciele handlowi tacy jak ja, ale uwierz mi że klientów mamy miliony, a przedstawicieli niewielu... poza dbaniem o stałych, musimy głównie skupiać się na nowych |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2009-03-10 15:08:23
neiwiem jaka ty amsz wiedze ale moj dekoder i kilku moich znajomych potrafi zresetowac sie w ciagu dnia ze 4 razy wiec jest to neikiedy uperdliwe nie liczac problemow z wczytywaniem sie programu tv ![]()
w upc jestem zanim jeszcze ta nzawe mieli wiec juz jakis czas internet posiadam od czasow gdy sie placilo 150 zl za lacze 512 kb wiec jakies doswiadczenie mam z nimi oczywiscie nie mowie ze ciagle ale przez pewien czas tak sie zdarza. A no i ta kochana infolinia i "debile" co tam pracuja wybacz ale jak mozna nazwac człowieka który nie informuje o wszytkich warunkach umowy bo oczywiscie przedłuzenie telefonicznie... |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2009-03-10 22:15:21
sam mam dekoder cyfrowy u siebie w mieszkaniu od września 2008... przez minione 7 miesięcy tylko raz mi się zrestartował i trwało to dosłownie kilka sekund... nigdy więcej się to nie powtórzyło... jeśli masz dekoder z początków ich wprowadzania i tak często Ci się wyłącza to bez problemu możesz go wymienić dzwoniąc do biura obsługi klienta |
![]() desperos Klubowy Weteran Volvo V70 II Lublin | 2009-03-10 22:22:05 Witam w firmie ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2009-03-25 08:14:32 mamy od dziś do końca marca promocję skierowaną tylko i wyłącznie do osób które są teraz klientami sieci Aster,
lub nie są klientami Aster, ale jednocześnie nie są też klientami UPC, a w ich budynkach Aster ma swoje okablowanie jest to promocja jak najbardziej nieoficjalna 59pln miesięcznie za telewizję analogową 60 kanałów + internet 2MB warunek? umowa na 24 miesiące, oraz instalacja do końca marca! |
![]() desperos Klubowy Weteran Volvo V70 II Lublin | 2009-03-25 11:13:47 A nie zamówienie do końca marca a instalacja max do 10 kwietnia??U nas przynajmniej tak jest ale co odział to inne zasady ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2009-06-18 13:30:48 mamy nową ale bardzo krótkotrwałą i nieoficjalną promocję
za 59zł miesięcznie brutto dajemy: internet 5MB razem z telewizją 60 kanałów polskojęzycznych umowa na 2 lata... oferta tylko dla nowych klientów |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-06-18 14:44:25
oczywista tv analogowa? ![]() |