MotoNews.pl

Telewizja cyfrowa lub HD, internet, telefon: w UPC Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
korzystając z możliwości że jestem na tym forum od 2002 chciałem się zareklamować, a i wy napewno z tego skorzystacie
jestem przedstawicielem handlowym www.upc.pl i nie ukrywam że im więcej mam klientów tym lepiej

CIEKAWOSTKI:

każdy z Was kto ma teraz kablówkę analogową w UPC w postaci 60 kanałów, już za 3zł miesięcznie więcej, może mieć telewizję cyfrową z nowym dekoderem cyfrowym i o 20 kanałów więcej!
niewiele naszych klientów o tym wie

wielu naszych klientów posiadających u nas internet, niezdaje sobie sprawy z tego że płacąc tyle samo, może mieć znacznie szybsze łącze podpisując z nami nową umowę na kolejne 12 miesięcy

jeśli masz u nas już telewizję i internet, możemy Ci przenieść telefon stacjonarny do nas z zachowaniem starego numeru telefonu, formalności z tym związane załatwiamy za klienta
a mając u nas 3 usługi w postaci tv/netu/telefonu, płacisz w sumie za wszystko 20% mniej, co w efekcie daje taki rachunek jak byś stacjonarny miał za darmo

jeśli na przykład jesteś teraz klientem Aster City, to gwarantuję Ci że dam Ci o niebo niższe ceny za to samo z czego teraz korzystasz w Asterze

jest jeszcze mnóstwo takich niuansów...

wszystkie formalności można załatwiać przeze mnie... macie pytania? pytajcie na GG, na maila, dzwońcie...

ta i dekoder cyfrowy z tendencja do resetowania sie w nocy
Internet który potrafi w środku dnia zerwac połączenie na całym ośiedlu a panowie w obsłudze technicznej nie wiedzą dlaczego.
Hmm cos jeszce napewno się znajdzie

A i nie dbanie o stałych klientów ale to juz standard w wielu firmach.

Cytat:
ta i dekoder cyfrowy z tendencja do resetowania sie w nocy

faktycznie z dekoderami mieliśmy problemy ale tylko na początku ich wprowadzania... teraz już nie ma tego problemu... ale i tak to jest kropla w morzu w porównaniu z tym co dzieje się w Aster z dekoderami... ludzie z Astera masową odchodzą do nas właśnie ze względu na wyłączające się dekodery

Cytat:
Internet który potrafi w środku dnia zerwac połączenie na całym ośiedlu a panowie w obsłudze technicznej nie wiedzą dlaczego

ja akurat mam internet w innej firmie niż upc i tu też czasami od święta zdarzają się zerwania połączeń... to normalne... tak samo jak i czasami na osiedlach nie ma prądu... a tak na marginesie to jesteś pierwszą osoba od której to słyszę

Cytat:
nie dbanie o stałych klientów ale to juz standard w wielu firmach

od dbania o stałych klientów są własnie przedstawiciele handlowi tacy jak ja, ale uwierz mi że klientów mamy miliony, a przedstawicieli niewielu... poza dbaniem o stałych, musimy głównie skupiać się na nowych

Cytat:
2009-03-10 13:44:03, ŁUKASZ_GAJER pisze:
...uwierz mi że klientów mamy miliony...

Nie wierzę...

Wg danych z 28.02.2009r. UPC Polska ma obecnie 400 tysięcy klientów szerokopasmowego dostępu do internetu, 150 tysięcy abonentów usługi telefonicznej oraz 100 tysięcy klientów telewizji cyfrowej. Liczba klientów telewizji kablowej utrzymuje się na stabilnym poziomie ponad 1 miliona.

Sorki za OT...

Cytat:
2009-03-10 13:44:03, ŁUKASZ_GAJER pisze:
faktycznie z dekoderami mieliśmy problemy ale tylko na początku ich wprowadzania... teraz już nie ma tego problemu... ale i tak to jest kropla w morzu w porównaniu z tym co dzieje się w Aster z dekoderami... ludzie z Astera masową odchodzą do nas właśnie ze względu na wyłączające się dekodery

neiwiem jaka ty amsz wiedze ale moj dekoder i kilku moich znajomych potrafi zresetowac sie w ciagu dnia ze 4 razy wiec jest to neikiedy uperdliwe nie liczac problemow z wczytywaniem sie programu tv

Cytat:
ja akurat mam internet w innej firmie niż upc i tu też czasami od święta zdarzają się zerwania połączeń... to normalne... tak samo jak i czasami na osiedlach nie ma prądu... a tak na marginesie to jesteś pierwszą osoba od której to słyszę

w upc jestem zanim jeszcze ta nzawe mieli wiec juz jakis czas internet posiadam od czasow gdy sie placilo 150 zl za lacze 512 kb wiec jakies doswiadczenie mam z nimi oczywiscie nie mowie ze ciagle ale przez pewien czas tak sie zdarza.

A no i ta kochana infolinia i "debile" co tam pracuja wybacz ale jak mozna nazwac człowieka który nie informuje o wszytkich warunkach umowy bo oczywiscie przedłuzenie telefonicznie...

Cytat:
neiwiem jaka ty amsz wiedze ale moj dekoder i kilku moich znajomych potrafi zresetowac sie w ciagu dnia ze 4 razy wiec jest to neikiedy uperdliwe nie liczac problemow z wczytywaniem sie programu tv

sam mam dekoder cyfrowy u siebie w mieszkaniu od września 2008... przez minione 7 miesięcy tylko raz mi się zrestartował i trwało to dosłownie kilka sekund... nigdy więcej się to nie powtórzyło... jeśli masz dekoder z początków ich wprowadzania i tak często Ci się wyłącza to bez problemu możesz go wymienić dzwoniąc do biura obsługi klienta

Witam w firmie

mamy od dziś do końca marca promocję skierowaną tylko i wyłącznie do osób które są teraz klientami sieci Aster,
lub
nie są klientami Aster, ale jednocześnie nie są też klientami UPC, a w ich budynkach Aster ma swoje okablowanie

jest to promocja jak najbardziej nieoficjalna

59pln miesięcznie
za telewizję analogową 60 kanałów + internet 2MB

warunek? umowa na 24 miesiące, oraz instalacja do końca marca!

A nie zamówienie do końca marca a instalacja max do 10 kwietnia??U nas przynajmniej tak jest ale co odział to inne zasady apropo Gajer wybierasz się 25 kwietnia na imprezkę integracyjną do Kazimierza n.Wisłą??

mamy nową ale bardzo krótkotrwałą i nieoficjalną promocję
za 59zł miesięcznie brutto dajemy:
internet 5MB razem z telewizją 60 kanałów polskojęzycznych
umowa na 2 lata...
oferta tylko dla nowych klientów

Cytat:
2009-06-18 13:30:48, ŁUKASZ_GAJER pisze:
mamy nową ale bardzo krótkotrwałą i nieoficjalną promocję za 59zł miesięcznie brutto dajemy: internet 5MB razem z telewizją 60 kanałów polskojęzycznych umowa na 2 lata... oferta tylko dla nowych klientów

oczywista tv analogowa?