Poszukuję namiarów na solidnych blacharzy-lakierników

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie może ktoś zna takowych z okolic Warszawy a najlepiej w stronę Wołomina. Dobrze by było gdyby tak bardzo nie zdarli z człowieka kasiorki. Mam do zrobirnia kilka ubytków korozyjnych

www.samochodowy-warsztat.prv.pl

polecam

no z tego co widzę -> moze to być niezły warsztat

dziękówa dla kolegi z (prawdopodobnie) innego klubu - ja pewnie skożystam (kiedyś )

P.S. Jeżeli to to takie tam dziwne to Kaszlak - To fajnie (prawdopodobnie) im wyszedł...
syrenka też fajna (tylko jedno zdięcie mi się nie otwiera)

wpadnij na spota to dam namiray

Cytat:
2003-08-20 13:19:50, Kruchy pisze:
no z tego co widzę -> moze to być niezły warsztat

dziękówa dla kolegi z (prawdopodobnie) innego klubu - ja pewnie skożystam (kiedyś )

P.S. Jeżeli to to takie tam dziwne to Kaszlak - To fajnie (prawdopodobnie) im wyszedł...
syrenka też fajna (tylko jedno zdięcie mi się nie otwiera)

Cieakawe od czego pochodzi silnik zamontowany w tym maluszku... Chyba ktoś zapomniał założyć osłony paska rozrządu A co do syreny, to hmmm... Wygląda na robioną w photoshopie (koła)

nie chyba jest w realu
za to otworzył mi się nareszcie ostatni obrazek z maluchem monster truckiem - ale jakoś to do mnie nie przemawia...

jesli chodzi o lakiernictwo to myster Taperek jest guru!!! powaga!!! szacunek dla niego... nie zdziera zbytnio i dobrze robi!!! namiary: Piaseczno ul Staszica 12 tel 7567448 lub 601240794

a poza tym to dla klubowiczow z okolic warszawy ale tez nietylko postaram sie zalatwic jakas znizke... ale nic nie obiecuje!

Jak bede w okolicach Piaseczna to wpadne i dowiem sie co i za ile. Dzieki.