Szukam fot serwisowego 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie
szukamy fotek samochodu serwisowego 125 - kombiaka
oraz fotek 125s

wiem tez ze jezdzi gdzies po polsce zrobiony na stara wyscigowke 125p - macie jakies namiary na wlasciciela? - chcialbym porozmawiac )

pozdrawiam
pawel

Kuba kiedys pokazywał fotke 125 kombi, oto to zdjecie...

a jesli chodzi o drugie pytanie...to chodzi o wersje monte carlo ? czy to jezdzi jakis porobiony 125 special ?

hmm - wlasnie tego szukamy - a co do 125s - to szczeze nie wiem co to jezdzi ale nie wyglada mi to na orginal - widzialem kiedys na jakims sajcie w PL, fiata pomalowanego na stara wyscigowke - pamietam piekna farbe i stylowe napisy ) - zdaje sie ze byly to fotki z jakiegos zlotu.

jest jeden fiacik pomalowany na wzór 125 monte carlo....ale to nie jest special.
Na stronie f&f jest rajdowy special oto fotka:

Chodzi ci o tego DF-a?

tak o tego DF-a - dzieki tylko cos mi sie przewidzialo ze jest to (byl to) 125s.
kupilismy niestety - mimo moich nalegan wersje kombiaka 124
a nie 125p jak byc powinno. Spowodowane jest to kosztami importu i papierkowa robota ktora odstrasza.

i bedziemy robili taka serwisowke

serwisowka bedzie do wloskiego 125 - z ktorego mam nadzieje wyjdzie cos a la MC

ale to jeszcze dluga droga

a i wogole to chyba widzialem tego oto jegomoscia:
ps dzieki mi77 za foty

oto one:

a tak BTW czy to nie "Dzieciak" stoi kolo tej fury z lewej ???
zna ktos tego jegomoscia ??

z lewej strony tej fury hihihi czyli po prawej zdjecia ... hihihi

[ wiadomość edytowana przez: Abarth-GMR dnia 2003-08-20 10:35:27 ]

Ale ten fiacik z Twojego i mojego zdjecia to 2 rozne auta.

wim ... wim .... ze rozne, wersja MC bardzo mi pasi )
znacie moze wlasciciela?

ten Karpowicza (taki napis widnieje na szybie) ma z tyłu po prawej naklejkę q-service.. może do nich udeżyć /bo myślę, że jeśli ta naklejka tam jest, to go sponsorują - wątpię, żeby przykleił ją do takiego old school'a bez powodu/

a wiesz moze czy ludzie z q-serwisu maja jakas strone www czy maila?

ps. dzieki za trop ..

no tak, mogłem od razu podać Q-SERVICE. jest nawet dział sport i załoga Castrol-Q-service właśnie tyle że o kancie ani słowa

wiesz co wydaje mi sie ze tyen 125 MC to jednego z pracownikow / wlascicieli. bo to z tej samej brygady.

Q-servis -> intercars to ludzie ktorzy kiedys mocno siedzieli w towarzychu rajdowym a potem poszli w biznes - wiec jak sadze to takie wspomninie dawnych czasow

ale myślę, że mógłbyś spróbować kontaktu np z P.Dobrowolskim z IC?? a nóż widelec będzie coś wiedział... chyba, że te fotki są jakieś stare bardzo

Kontakt z jednym z właścicielci 125 Acropolis proponuje poprzez strone www.fiacik.prv.pl.Poniżej umieszczam zdjęcia (jest to replika Acropolisa - czyli nie ma zapinek na masce i tylnej klapie,silnik jest seryjny a powinien być 1800 od "chyba) Fiata 132,brak też w tym aucie sportowej kierownicy obszytej skórą oraz kaltki bezpieczeństwa)

[ wiadomość edytowana przez: zeckon dnia 2003-08-21 19:12:07 ]