Pytanie do zorientowanych z Wawy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pytanie do zorientowanych z Wawy:

gdzie w okolicy Okęcia zostawić na tydzień auto?
jakiś polecany parking strzeżony?
jakie są stawki?

z góry dziękuję za sugestie
& pozdrawiam

Może nie pomogę zbytnio, ale gdzieś w telewizorni widziałem w kurierze warszawskim że kierowcy zostawiający auta pod lotniskiem na parkomacie wręcz dopraszali się od straży miejskiej ukarania i założenia blokady na koło - ponoć wychodzi taniej niż strzeżony pod okęciem

pewności nie mam ale słyszałem coś podobnego o czym pisze sołtys - myślę że dobrym rozwiązaniem będzie zostawić samochód na parkingu strzeżonym kilka km od lotniska i podjechać sobie taksówką!! Np na ochocie parkingi strzeżone są od 12zł za dobę

do wyboru do koloru,
1 i 2 są kawałek od lotniska ale zapewniają transfer,
3 jest droga, ale za to rzut beretem od wejścia do terminalu i no fura stoi pod dachem
parking 1
parking 2
parking 3

wielkie dzięki wszystkim
świat się kończy, parkingi mają strony internetowe
jakby ktoś potrzebował coś z mojego podwórka - adres znacie

odgrzeję kotlecika.

jak z okolic Opacza, Konstancina przedostać się na drugą stronę rzeczki w okolice Józefowa, a dokładnie na ulicę Zagórzańską w WAWIE.

mapki i navi pokazują, że tam mostów nie macie i trza naginać na most siekierkowski

super pilne.
dzięki

masz 2 opcje:
1) lecisz przez Górę Kalwarię - przez wisłe - na pierwszym rondzie w lewo na otwock i prujesz aż do skrętu na Wiązowną.
2) lecisz siekierkowskim az do marsa- na wiadukcie odbijasz w prawo na Wawer i na wysokosci stacji pkp Michalin przejeżdzasz przez tory na drugą stronę

jak bedzie szybciej ? cięzko wyczuć- na pewno prze GK bedziesz mial przyjemną trasę bo szeroko i luźno a przez siekierki : korki i swiatła
powodzenia

jakby cos nie tak 516 038 842

[ wiadomość edytowana przez: katanos dnia 2009-06-22 15:15:49 ]

dzięki.

wybieram opcję nr 1.

zburzyli te mosty, czy zapomnieli wybudować na trasie nr 721, 734 i 868 ?

Cytat:
2009-06-22 15:35:52, MEGA_3 pisze:
dzięki. wybieram opcję nr 1. zburzyli te mosty, czy zapomnieli wybudować na trasie nr 721, 734 i 868 ?

nie zapomieli, poprostu czasu mało taki mają zapirdol

ot taka ciekawostka że za "jakiś czas " bedzie połączenie Konstancin - Józefów , modlą sie nad tym już chyba ze 4 lata i może w końcu coś ruszą. O ile by to skróciło jazdy - bezcenne.

Dlatego już są drogi wojewódzkie z dziurą na Wiśle.
Żeby w ogóle planować jakiś most, to musi już wcześniej biec droga , chyba że planuje się zbudowanie całkowicie nowej drogi wojewódzkiej/krajowej wraz z przeprawą.

dzięki katanos za wskazówki.

droga lekka miła i przyjemna.

cieszę się że mogłem pomóc

pozdrawiam